À la carte 29.12. asti À la carte 29.12. asti
Menu Menu Keittiömestari suosittelee JOKIRAPU JA SINISIMPUKKA (L, G)
Rapu-brûlée, sinisimpukkasalaattia ja sahramivaahtoa
VIINISUOSITUS:
Champagne Pommery Brut Royal 12,5 %
10 cl 12,60 € / 75 cl 95 €
*****
HIRVI JA SELLERI (L, G)
Prässättyä hirvenrintaa, punaviinikastiketta, pikkelöityä puolukkaa ja kantarelleja, paahdettua selleriä ja selleripyreetä
VIINISUOSITUS:
Antiche Terre Amarone Baorna 15 %
12 cl 15 €
*****
HERUKKA JA KARAMELLI (L, G)
Herukkasorbettia, karamelli- crème anglaisea, hillottua herukkaa ja tuille-keksi
VIINISUOSITUS:
Lepola Vega Ice Cider 10 %
8 cl 18 €
Alkuun Alkuun Sokerisuolattua ankkaa Cumberland G L
Sokerisuolattua ankanrintaa ja Cumberlandin kastiketta, sipulifinancier ja omenaa
Jokirapu ja sinisimpukka G L
Rapu”brûlée”, simpukkasalaattia ja sahramivaahtoa
Siika ja mallas L
Hinta: 18,00 €
Asiakasomistajahinta: 15,30 €
Mallasleipävanukasta ja oman savustamon savusiikaa, Västerbotten-juustokreemiä, fenkolia ja siianmätiä
Artisokka ja tyrni L VE
Hinta: 16,00 €
Asiakasomistajahinta: 13,60 €
Maa-artisokkatartaletti ja pikkelöityjä siitakesieniä, tyrniä ja hasselpähkinää
Leipä Leipä Mallasbriossia ja savufenkolivoita L
Stensvikin ”signature” pannuleipä, josta riittää hyvin kahdelle
Pääruoat Pääruoat Paistettua taimenta, rapukastiketta, savustettua punajuurta ja piparjuurimajoneesia
Savuvoissa kypsennettyä kuhaa ja beaurre blanc -kastiketta, purjoa ja perunaa ”à la janzon”
Prässättyä hirvenrintaa, punaviinikastiketta, pikkelöityä puolukkaa, kantarelleja, paahdettua selleriä ja selleripyreetä
Laavakivigrillattu 200 g Black Angus Flank Steak, tyrni-valkosipulivoita ja punaviinikastiketta, misolla maustettuja ruusukaaleja ja paahdettuja perunoita
Helmikana ja maissi G L
Hinta: 32,00 €
Asiakasomistajahinta: 27,00 €
Sitruunalla ja yrteillä marinoitua paistettua helmikananrintaa ja parmesaanipolentaa, myskikurpitsa-relish ja Stensvikin lintukastiketta
Osterivinokas ja tattari G L VEP
Hinta: 27,00 €
Asiakasomistajahinta: 22,95 €
Vihreää tattari-”risottoa” ja paistettua osterivinokasta, Västerbotten-juustoa ja pikkelöityä keltajuurta
Lisäksi Lisäksi Misolla maustettuja ruusukaaleja & paahdettuja perunoita G L
Paahdettua selleriä ja kauden sieniä VE
Lopuksi Lopuksi Tattijäätelöä ja timjami-valkosuklaakreemiä, timjamikrutonkeja ja mehustettua mustikkaa
Herukkasorbettia ja karamellista crème anglaisea, hillottua herukkaa ja tuile-keksi
Kauden jälkiruoka VE
Hinta: 11,50 €
Asiakasomistajahinta: 9,75 €
Sesongin jälkiruoka kauden parhaista aineksista
Kypsää juustoa Mouhijärven herkkujuustolasta, hilloa kauden antimista ja suolakeksejä
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.
yhteystiedot yhteystiedot Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla
aukioloajat aukioloajat ti - pe 11:00 - 15:00 & 16:00 - 23:00
Ravintolaketjut Ravintolaketjut