Menut Menut
Aperitiiviksi Aperitiiviksi Parés Baltà Brut B
Katalonia, Espanja. Parellada, Macabeo, Xarel.lo.
Raikkaan hapokas ja erittäin kuiva kuohuviini. Maultaan hedelmäinen, kukkea ja vivahteikas
Marjainen yhdistelmä intensiivistä vadelmaa ja hapokasta raparperia pienellä gin-twistillä
Menut Menut Nieriämenu
Hinta: 47,00 €
Asiakasomistajahinta: 44,00 €
Maa-artisokkakeitto L G
Siemennäkkileipää ja kevätsipulia
Nieriää L G PÄ
Paahdettua nieriää, grillattua sydänsalaattia, paahdettua pecanpähkinää, grillattua palsternakkapyreetä ja grillattua voita
Valkosuklaa-mantelikakku G PÄ
Kirsikkahilloketta, marjoja ja valkosuklaa-namelakaa
Vegemenu
Hinta: 36,00 €
Asiakasomistajahinta: 32,00 €
Punajuuricarpaccio G VE
Basilika-chilimajoneesia, tiristettyä kukkakaalia ja lehtikaalichipsejä
Belugakroketit G VE
Kurpitsakastiketta, grillattua varsiparsakaalia, pikkelöityä punasipulia ja tomaattia kahdella tapaa
Porkkanaa ja vaniljaa G VE PÄ
Porkkanakakkua, vaniljacremeä ja karamellisoituja pähkinöitä
Premium menu
Hinta: 69,00 €
Asiakasomistajahinta: 66,00 €
Valkosipulietanat L
Valkosipuli-persiljavoita ja grillattua hapanjuurileipää
Pippuripihvi L G
Naudan sisäfileepihvi, kermaista viherpippurikastiketta, grillattua varsiparsakaalia ja parmesan-valkosipuliperunaa
Suklaakakku G
Caramelmoussea ja vadelmaa
Poromenu
Hinta: 59,00 €
Asiakasomistajahinta: 56,00 €
Maa-artisokkakeitto L G
Siemennäkkileipää ja kevätsipulia
Poroa L G
Grillattua poronpaistia, herkkusieni-kantarellikastiketta, ruusukaalia ja grillattua palsternakkapyreetä
Lakritsi crème brûlée G
Lemon curd ja paahdettua valkosuklaata
Paritimme viinit menuille Paritimme viinit menuille Kolme ruokaa - kolme lasia viiniä
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.
yhteystiedot yhteystiedot Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla Arkisin lounasaikaan emme tarjoile A la Carte -listan annoksia
ma - ti 11:00 - 14:00 & 17:00 - 22:30 Keittiö: 11:00 - 14:00 & 17:00 - 22:00
ke 18:00 - 22:30 Keittiö: 18:00 - 22:00
to 17:00 - 22:30 Keittiö: 17:00 - 22:00
pe 11:00 - 14:00 & 17:00 - 23:00 Keittiö: 11:00 - 14:00 & 17:00 - 22:00
la 14:00 - 23:00 Keittiö: 14:00 - 22:00
su Suljettu Keittiö: Suljettu
Ravintolaketjut Ravintolaketjut