Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Konepaja
We support social and public living!
 
Historiallisessa Pasilan konepajan korttelissa Vallilassa sijaitseva Konepaja yhdistää rohkeasti laadukkaan olutravintolan ja urbaanin trendikahvilan. Meillä koet aina jotain uutta. Me yllätämme sinut ja innostamme uusimmilla juomilla, tarinoilla ja ilmiöillä. Olutasiantuntijamme ja baristamme häikäisevät sinut osaamisellaan.
 
Konepaja ei jätä ketään kylmäksi – eikä janoiseksi. Kattavaa olutvalikoimaa täydentävät erikoiskahvit ja terveyspainotteiset juomat. Meillä voit nauttia esimerkiksi paikallisten panimoiden uutuusmakuja, kauden hedelmillä maustettua hopinaattoriolutta, luomuviiniä, lattea, kombuchaa tai tähän päivään tuotuja jännittäviä klassikkococktaileja. Myös erilaiset alkoholittomat oluet kuuluvat Konepajan valikoimaan. 
 
Konepaja on kuin luotu toiseksi toimistoksesi, etkopaikaksi ja olohuoneeksi. Urbaani miljöö historiallisella alueella vie sinut tunnelmaan, jossa arki unohtuu. Tule tapaamaan ystäviä, rentoutumaan ja viihtymään erilaisten tapahtumien, tastingien ja panimovierailujen merkeissä. 
VENN Helsinki
Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä, Helsingin ytimessä.
Tapahtumat
16.8.2018 torstai

Harlem Jazz 16.8

Oscar Pub & Grill

Kauppiaskatu 6, Turku

Mummotunnelin kesän keikat
16.8.2018 torstai

Mummotunnelissa keikalla: FLIPPER

Raffaellon Terassi

Aleksanterinkatu 46, Helsinki
Kuumimmat listahitit ja reipas lavashow!

Mummotunnelin kesän keikat
17.8.2018 perjantai

Mummotunnelissa keikalla: DANCE STORM

Raffaellon Terassi

Aleksanterinkatu 46, Helsinki
Dance Storm on nimensä veroinen bilebändi, joka tempaa yleisön kuin yleisön mukaansa tanssilattialle!