Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Pizza & Buffa Prisma, Varkaus

Nauti niin paljon kuin mielesi tekee!

Helppo ja nopea koko perheen ravintola. Sellainen on PizzaBuffa. Meillä voit nauttia herkullisista ruuista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan! Arkisin voit nauttia myös lounasta vaihtuvan monipuolisesta lounaspöydästämme. Jälkiruoaksi maistuu pehmytjäätelö tai joku muu PizzaBuffan herkullisista jälkiruoista. PizzaBuffan jälkeen olo on aina miellyttävän muhkea ja täyteläinen.

Presso Prisma, Varkaus

Kahvittelu piristää

Presso on positiivinen pilkahdus päivässä ja kiireen seisauttava lepohetki sinua varten. Lämminhenkiseen kahvilaan on mukava poiketa tuoreelle kahville vaikka joka päivä. Tuoksu houkuttelee uunituoreiden leivonnaisten ääreen ja reilusti täytetyt leivät tarjoavat rehtiä vatsantäytettä. 

Tapahtumat
20.8.2021 perjantai

Stand Up Maratooni Olavinlinnassa 20.08.2021

Olavinlinna ravintolat

Olavinlinna, Savonlinna
Alk 39€
Harvinaista viihdettä nyt tarjolla Olavinlinnan Ooppera -katsomossa! Koe kahdeksan eturivin Stand Up koomikkoa yhtenä iltana. Turvavälit on huomioitu - kun ostat liput seurueellesi, ohjelma jättää automaattisesti seuraavat kaksi paikkaa tyhjiksi.