Ravintola Loiste

Kaupungin keskipisteessä sijaitseva Ravintola Loiste henkii aitoa 50-luvun tunnelmaa ja tarjoilee aamiaisten, lounaiden ja illallisten lisäksi huikeita näköaloja Helsinkiin. Niin huikeita, että pöytäseura saattaa jäädä kisassa toiseksi. Tunnelmallisessa ravintolassamme herkutellaan iltaisin suomalaisen keittiön herkuista ja Vaakunan klassikkoresepteistä. Lounasaikaan tarjoilemme raikkaan salaattipöydän sekä viikoittain vaihtuvia lounasannoksia. Runsaalle Original-aamiaisellemme ovat kaupunkilaisetkin enemmän kuin tervetulleita, näköalaravintolan korkeuksissa aamukahvi saa arvoisensa puitteet.

Hotelli Vaakunan ylimpään kerrokseen, kaupungin katolle, tullaan viettämään vaivatonta iltaa hyvän ruoan ja iloisen seurustelun merkeissä. Kokoa omat suosikkisi listaltamme tai jätä valinta meille ja tilaa valmis menukokonaisuus viinisuosituksineen. Pienet vieraat nautiskelevat herkkuja omalta listalta. Ruoan jälkeen maistuu leikki Onni Oravan leikkihuoneessa.

Loisteeseen saat muotoilla myös oman tilaisuuteesi, ravintola on upea paikka esimerkiksi syntymäpäivien ja erilaisten sukujuhlien järjestämiseen. Muista myös suositut vappu-, äitienpäivä- ja joululounaamme!

Kesäkaudella avaamme 150-paikkaisen näköalaterassin, josta avautuvat näkymät Helsingin Rautatieaseman ja Mannerheimintien suuntaan. Kesätuulen kosketuksessa keittiön antimet ja kylmät juomat maistuvat erityisen hyviltä.

 

Näköalaterassi kaupungin katolla

Aurinkoa aamusta iltaan ja upeat näkymät Helsingin ylle! Loisteen terassi tarjoaa kesäherkut ja kurkistuksen kaupungin nähtävyyksiin katolta käsin.

Tällä terassilla tarjoillaan niin raikkaita kesäjuomia kuin ravintolan á la carte -listan annoksia. Kutsu kaverit afterille, valitse illallinen näköalalla tai tule aurinkokylpyyn ja lasilliselle!

Loisteen näköalaterassi sijaitsee Helsingin sydämessä, kaupungin kattojen yllä.

Ravintola Loiste, Kaivokatu 3, Helsinki. Original Sokos Hotel Vaakunan 10. kerros.

Terassille emme ota pöytävarauksia.

Avoinna säävarauksella:

ma 11:30-22:00
ti-pe 11:30-24:00
la 12:00-24:00
su Suljettu
 

#loisteenterassi #näköalaterassi

 

Tiedustelut ja varaukset:

Ravintolamyyntipalvelu, puh.020 1234 800, s-posti ravintolamyynti@sok.fi, avoinna ma - pe klo 08.00-18.00.

(Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)