Blinit S-ravintoloissa 2023
Herkuttele talven parhailla blineillä ravintolassa!
Tervetuloa herkuttelemaan kaupungin parhailla blineillä S-ravintoloiden bliniviikoille!
Tiesitkö, että blinejä on syöty Suomessa jo 1800-luvun lopulta asti?
Perinteisen reseptin mukaan blinitaikina valmistetaan edellisenä iltana ja annetaan kohota yön yli. Reunoilta rapea ja sisältä ilmava blini tarjoillaan tirisevän kuumana suoraan pannulta. Keittiömestarimme ovat valinneet parhaat lisukkeet ravintoloidemme blineille – esimerkiksi herkullista kala- tai poromoussea, hienostunutta siianmätiä sekä metsäistä sienisalaattia. Ja kyytipoikana tietenkin smetanaa, punasipulia, suolakurkkua ja hunajaa. Juomaksi suosittelemme kuohuvaa.
Lue lisää: Mikä on blini? Millainen historia blineillä on Suomessa ja maailmalla? Tutustu blinifaktoihin täällä »
Tutustu S-ravintoloiden blinimenuihin alla ja varaa pöytä!