Vuoropäällikön vinkit Iisalmeen

Hotellin ravintolan vuoropäällikkö antaa omat vinkkinsä Iisalmeen tuleville matkailijoille.

Iisalmen Original Sokos Hotel Koljonvirrassa majoitut kotoisasti aivan kaupungin keskustassa. Aamiaispöydässä puolestaan on tarjolla runsas valikoima paikallisia herkkuja.

Iisalmen palvelut, ostosmahdollisuudet ja kulttuuririennot ovat kävelymatkan päässä hotellilta. Hotellin ravintolan vuoropäällikkö Petra Svensk antaa omat vinkkinsä Iisalmeen tuleville matkailijoille.

  1. Paloisvuoren ulkoilualueella voi tallata luontopolkuja, maastopyöräillä ja pelata frisbeegolfia. Lisäksi alueelta löytyy kota ja nuotiopaikkoja.
  2. Ylä-Savon kotiseutumuseossa pääsee kesäkaudella 2020 tutustumaan Iisalmen historiasta kertovaan valokuvanäyttelyyn. Esillä on Iisalmen kaupungin ja maalaiskuntien historiaa erityisesti 1950- ja 1960-luvuilta.
  3. Opastetut cityreitit ovat hyvä ja helppo tapa tutustua Iisalmeen. Ylä-Savon opaskerhon järjestämät kierrokset kulkevat keskustasta rantapoluille.
  4. Koljonvirran leirintäalueen ja Runnin välinen merkitty retkeilyreitti sopii hyvin maastopyöräilyyn ja patikointiin. Reitin kokonaispituus on 115 kilometriä, ja siitä voi halutessa kulkea vain osan. Matkalla on yöpymiseen soveltuvia taukopaikkoja.

Tulehan sinähii naattimaan Iisalamen ihmeistä!