S-Boss 2016

vuoden 2015 S-Boss ravintolapäällikkö löytyy Vantaan Coffee Housesta

S-ryhmä palkitsi hotelli- ja ravintolaketjujensa parhaat päälliköt S-Boss ja S-Chef tunnustuksilla tiistaina 24.5. Helsingissä. Vantaan Jumbon Coffee House -ravintolaa luotsaava ravintolanjohtaja Ari Kokkonen on paras ravintolapäällikkö eli S-Boss 2015.

Vapaa-aikanaan mieluusti luonnossa retkeilevä tuore S-Boss Ari Kokkonen on pitkän linjan rautainen ammattilainen. Ravintola-alalla hän on työskennellyt 1980-luvun alusta.

Arille hyvä asiakaspalvelu tarkoittaa yksilöllistä, ystävällistä ja aitoa palvelua. Iloisuus on aina plussaa. " Hyvä palvelu tuo asiakkaat ravintolaan. Me pärjäämme kilpailussa myös laajalla kahvivalikoimalla sekä erinomaisella kahviosaamisella Tärkeää on myös erityisryhmien huomiointi. Coffee Housesta löytyykin vaihtoehtoja niin vegaaneille kuin gluteenitonta ruokavaliota noudattaville", Ari Kokkonen kertoo.

"Asiakkaiden lisäksi meillä ollaan kiinnostuneita työntekijöistä. Henkilökuntaa johdetaan osallistamalla ja yhdessä tekemällä. Se sitouttaa sovittuihin asioihin. Kannustamme myös jokaista pitämään huolta itsestään ja omasta hyvinvoinnistaan", Kokkonen sanoo.

"Ari saa tiiminsä innostumaan ja onnistumaan vuodesta toiseen. Hänen kanssaan on helppo työskennellä, sillä ratkaisuehdotus on aina valmiina, oli asia mikä tahansa", kehuu Aria ketjupäällikkö Minna Vainio Coffee House -ketjusta.

Jumbon Coffee Housessa juodaan vuosittain runsaat 173 000 kuppia kahvia. Coffee House toimii kokonaisvaltaisen vastuullisesti. Kaikki Coffee Housen espresso-pohjaiset kahviannokset on valmistettu UTZ-sertifioidusta kahvista. Henkilökunnan työvaatteet valmistetaan lohjalaisessa ompelimossa, Coffee House -kahviloiden kertakäyttöiset take away -mukit ovat biohajoavia  ja mukaan otettavat salaattirasiat on valmistettu sokeriruo'on käsittelystä ylijäävästä aineksesta, bagassista.

Minkä juoman vastavalittu S-Boss ennustaa kesän hitiksi? "Se on Cold Brew -kahvi eli uuttamalla kylmässä vedessä valmistettu kahvijuoma."

SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksen johtoryhmä valitsee vuosittain S-Bossit ja S-Chefin toimipaikan tuloksenteon, asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyden sekä päällikön johtamis- ja ammattitaidon perusteella.

Vuoden S-Bossit 2015 ovat:

Ari Kokkonen, ravintolapäällikkö, Coffee House Jumbo Vantaa 
Merja Kivioja, hotellipäällikkö, Original Sokos Hotel Lakeus ja Original Sokos Hotel Vaakuna, Seinäjoki

Vuoden S-Chef 2015:

Mikko Kautto, keittiöpäällikkö, Gril it!, Solo Sokos Hotel Torni Tampere