VIKS on Viron oma kaupunkipyörä

Solo Sokos Hotel Estoria juhlistaa VIKSin menestystarinaa ja suosittelee lämpimästi Velonian pyöriä!

Sanonta "pyörää ei tarvitse keksiä uudelleen" ei sovi virolaiseen Velonia Bicycles -brändiin. Päinvastoin! Erinomainen, minimalistinen ja hieman aggressiivinenkin VIKS-kaupunkipyörä kiinnittää varmasti huomiota kaupungilla liikkuessaan, tai odotellessaan omistajaansa vaikka kahvilan edessä. Indrek Naruskin suunnittelemassa uniikissa pyörässä ei ole ollenkaan istuinputkea, kuten tavallisissa pyörissä.

Mutta miksi VIKS? Viron kielessä sana viks tarkoittaa tyylikästä, kohteliasta ja hyvin käyttäytyvää henkilöä. Toisaalta se kuulostaa melkein fixie bikelta, jollainen VIKS alunperin olikin. Tänä päivänä se on paljon enemmän. Runkomateriaalina on käytetty terästä, alumiinia ja hiiltä,  vaihteet ja vanteet hankitaan toiveiden mukaan. Jokainen VIKS tehdään juuri sellaiseksi kuin omistaja haluaa, väristä varustukseen.

Eri VIKS-mallit ovat päässeet maailman TOP10 -pyörämallien joukkoon (Designboom, BBC World). Tänä päivänä uniikin VIKSin omistajia on jo yli 300. Euroopan lisäksi virolainen design-pyörä ajelee muun muassa Brasilian, Kanadan, Australian ja Japanin teillä. Solo Sokos Hotel Estoria juhlistaa VIKSin menestystarinaa ja suosittelee lämpimästi Velonian pyöriä!

Katso lisää:
http://viks.cc/

www.facebook.com/viksbike

https://www.instagram.com/viksbike/