VERANTA ON VALMIS

Hotelli Paviljongin yhteydessä toimivan ravintola Trattoria Aukion yhteyteen rakennettu lähes 100m2 lasiseinäinen Veranta on valmistunut!

Lasiseinäinen Veranta on ympäri vuoden käytössä ja se on nyt avattu! Verannan myötä ravintolaan saadaan 50 uutta asiakaspaikkaa. Tila on mahdollista varata myös yksityistilaisuuksiin.

Kuten Trattoria Aukiossa, myös Verannalla yksi toiminnan kulmakivistä on italialainen juoma, ruoka ja yhdessäolo. Verannan myötä lanseerataan uusi konsepti Verannan Aperitivo, joka on tarjolla perjantaisin klo 15 – 18.

 – Italialaiseen kulttuuriin kuuluu juhlistaa viikonlopun alkamista ystävien kanssa yhdessä niin, että juoman lisäksi pöydässä on aina myös pientä syötävää. Buffetpöytään katamme ihania herkkuja, joita on kiva maistella drinkkien, kuoharin tai viinin kera. Perjantain Aperitivo on mitä mainion tapa startata myös pikkujoulut tai konsertti-ilta, ravintola Trattoria Aukion ravintolapäällikkö Päivi Kinnunen kertoo.

Verannan myötä myös Trattoria Aukion lounas uudistuu. Lisäksi Verannan 50 asiakaspaikkaa antavat juuri sopivasti kaivattua lisätilaa.  
– Moderni lämmin-/kylmäbuffetpöytä parantaa lounaan sujuvuutta ja salaattibuffa paranee entisestään, Kinnunen iloitsee.

Solo Sokos Hotel Paviljongin laajennustyöt jatkuvat yhä. Laajennusosaan on tulossa 40 superior-tasoista huonetta. Hotellin laajennusosa valmistuu kesän sesonkiin.