Spa Bomba

Uusi Spa Bomba avattu 30.8.2017

Täysin uudistettu Spa Bomba on avattu 30.8.2017. Tervetuloa tutustumaan !

Tarina jatkuu: Break Sokos Hotel Bomban kylpylä on avattu

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO) avasi täysin uudistetun kylpylähotelli Break Sokos Hotel Bomban kylpyläosaston ja saunamaailman, Spa Bomban, keskiviikkona 30.8.2017.

– Uudistusten myötä Bomba nousee sille kuuluvaan arvoon Pohjois-Karjalan toiseksi matkailun helmeksi Kolin ohella. Näin saadaan Pielisen altaasta houkutteleva valtakunnallinen ja kansainvälinen matkailutuote, PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä sanoo.

Saunamaailmassa piilutettua pintaa ja pirtanauhoja

Bomban uudessa upeassa saunamaailmassa on kolme erilaista saunaa. Karjalaisessa saunassa yksityiskohdat ovat karjalaiselle sielunmaisemalle ominaisia: seinissä on kaunis piilutettu pinta, ja käden ulottuvilla on alkuperäistä karjalaista mallia olevia pirtanauhoja.

Sampo-saunassa katse lepää upeissa yksityiskohdissa. Seinässä on koristeellinen pinta, jossa näkyy vaikutteita perinteisestä karjalaisesta kuvioinnista. Kiukaan ympärillä ja takaseinällä kuparipinta hehkuu lämpimissä auringonlaskun sävyissä. Höyrysauna Taivaankannen hämyisä tunnelma puolestaan kutsuu rauhoittumaan leppeissä löylyissä ja nauttimaan katossa tuikkivasta tähtitaivaasta.

Allasosastolla on myös kuuma- ja kylmäallas. Rohkeimmat voivat valella itsensä jäähileellä! Pielisen avara maisema on koko ajan syvästi läsnä kylpylässä. Bomban allasosastolla aikuisten ja lasten altaat ovat aivan vierekkäin, joten vanhemmat voivat nauttia hierovasta vesisuihkusta samalla, kun lapsi leikkii vieressä. Kylpylässä on sisällä 5 allasta sekä ulkona 2 ulkoilma-allasta, jotka ovat käytössä myös talvella. Myös kuntouinti onnistuu, koska pääallas on 25 metriä pitkä.


Elämyssuihkuissa ollaan Karjalan kunnailla

Saunaosastolla on useita elämyssuihkuja. Esimerkiksi kylmän ja kuuman hoitavuuden voi kokea sateenomaisessa suihkussa, jossa lämmin ja kylmä vuorottelevat. Saunamaailmassa miehet ja naiset kylpevät yhdessä uimapuvut päällä.

Bomba on siis kokenut täydellisen muodonmuutoksen. Jo aiemmin, maaliskuussa 2017, avattiin italialaishenkinen ravintola Trattoria Pielinen. Italialaishenkinen ravintola on tervetullut lisä karjalaisuudestaan tunnetun ravintola Bomban rinnalle. Matkailijoille ja paikallisille vieraille on nyt tarjolla kaksi erilaista ravintolatunnelmaa, joissa molemmissa annokset valmistetaan alusta loppuun itse. Trattorian ruokalista on herkullinen kattaus pasta-annoksia, puu-uunissa paistettuja pizzoja, pitkään haudutettuja liharuokia, runsaita risottoja sekä rapeita salaatteja.

 

Tervetuloa tutustumaan - Tulgua terveh!