Tuoreella ruokalistalla uutta ja klassista

Kappelin juuri vaihtuneelta ruokalistalta nousevat esiin niin hurmaavat klassikot kuin uudet makunautinnot. S-Etukortilla moni annos reippaaseen etuhintaan.
Alkupalaksi voit valita esimerkiksi Kappelin kalalajitelman, katkarapuskagenin tai vaikka porotartaria. Kappelin legendaarinen lohikeitto on kermainen klassikko, joka on ollut listalla vuosikymmeniä. Sen voit nauttia sekä alkuun että isompana annoksensa pääruoaksi.
 
Makoisaa kalaa, herkullista keittoa, salaatteja sekä kasvis- ja liharuokia. Härkää, poroa, ankkaa, karitsaa. Siikaa, merilohta, kampasimpukoita. Pääruokalistalla on huippuraaka-aineista Kappelin laadukkaaseen tapaan valmistettuja herkkuja.
 
Oikean juoman valitseminen annoksen kaveriksi on helppoa, sillä jokaiselle ruoalle on jälkiruokia myöten poimittu suositusviini ajatellen sekä viinin että annoksen makua, aromeja ja koostumusta.
 
Kun haluat valmiiksi mietityn menun alkupaloista pääruoan kautta jälkiruokaan, valitse Eino Leino Menu, Jean Sibelius Menu tai L. Onerva Menu (kasvis).
 
Tule Kappeliin, hyvässä seurassa ja ainutlaatuisessa miljöössä uuden listan herkut maistuvat erityisen maukkailta.
 
Tutustu uuteen ruokalistaan ja tule paikalle tai varaa pöytä ennakkoon!