Tuhannen tunnelman Oulu

Illan hämyssä nautitaan kynttiläillallisista, seikkailuista yläilmoissa, taidenäyttelyistä ja ulkoilusta.

Merenrantakaupunki Oulu alkaa pikkuhiljaa valmistautua talven tuloon. Päiväs-aikaan on vielä valoisaa, mutta illan hämysssä tunnelma tihenee. Päiväpatikan ehtii tehdä Sangilla Lemmenpolulla, tai ihastella Koitelin koskien kuohuja. Kivijalkaputiikeissa ja Kauppakeskus Valkeassa esillä on niin suomalaista designia kuin ketjuliikkeiden sesonkia, ja kaupungin kirppareilta tekee kiinnostavia löytöjä.

Klubit tarjoavat livemusaa ja ravintolat panostavat listallaan kauden raaka-aineisiin. Ainolan puisto  on valaistu kauniisti, ja ruusutarha on kaunis vielä tähän aikaan vuodesta. Yömelonta Torinrannasta on vaikuttava kokemus, ja kajakit ja fat biket voi vuokrata Leijakoulu Lappikselta.  

Seikkailupuisto Huikia tarjoaa jännitystä puunlatvojen korkeudella myös iltapimeällä taskulamppujen loisteessa! Löydä oma sisäinen seikkailijasi ja anna palaa! Ulkoilmojen seikkailupuistoon lippuja voit ostaa myös meiltä respasta. 

Hemmottelua kaipaaville hotellilaisilla on ässä hihassa: Käärin sinut pumpuliin - hemmotteluyön jälkeen jaksaa taas ottaa vastaan marraskuun pimeyden. 

Taidemuseon vaihtuvat näyttelyt ja pienet galleriat virkistävät kulttuurinnälkäisiä, ja vedessä kelluva kaupunginkirjasto on mukava käyntikohde. 

Tässä vielä muutama ehdotus, mitä Oulussa kantsii tehdä:

  1. Mitä on boulderointi? Oulun Kiipeilykeskuksessa se selviää. Aloittelijoiden kiipeilykokeilusta, samoin kuin kaikista lipuista, saa hotellin asukkaana 2 euron alennuksen. Kurkkaa uuteen upeaan boulder-halliin täältä 

   2.Suurille seikkailijoille ja elämyksien etsijöille, SuperPark! Tämän puiston tuntevat kaikki. Kaikkien huvitusten lisäksi sisältä löytyy Suomen suurin skeittiparkki ja tramppa-alue.       Puisto on avoinna arkisin 14-20 ja viikonloppuisin 11-18. Lisätietoja täältä. Lippu meiltä ennakkoon 16€. 

  1. Ikisuosikki Tiedekeskus Tietomaa sijaitsee kivenheiton päässä hotellilta. Liput voi varata majoitusvarauksen yhteydessä netistä tai ostaa paikan päältä hotellilta.

  2. Tropiikin tuntua kotimaanlomalle voi hakea Break Sokos Hotel Edenin kylpylästä

azz on oululainen jazz- ja rytmimusiikkifestivaali. Tapahtuman pääpaiös muualla: kaupungin puistoissa, kaduilla ja ravintoloissa