Talvikaupungin riemuja Oulussa

Urbaani talvikaupunki Oulu herättää talviunesta lempeällä sykkeellä! Vuokraa fatbiket päiväksi, vietä sydäntalven kauniita päiviä hiihtoladuilla tai piipahda pikkuväen kanssa Ruskotunturilla.

Talvinen Oulu on pukeutunut valkoiseen!

Kaupunki ei nuku hiihtolomalla, vaan tarjoaa parastaan ensimmäisten kevätauringon säteiden pilkistellessä taivaankannella.

Tässä vinkkejä talvipäivien viettoon:

Talvinen retkipäivä luontopoluilla Oulun seudulla on monia ympärivuotisia retkeilykohteita kaiken ikäisille. Pilpasuo on mainio retkikohde myös talvelle ja Koitelin alue hurmaa kauneudellaan jokaisena vuodenaikana. Tutustu tarkemmin kohteisiin täältä.

Oulun ympäriajo fatbikella! Kaupungista Pikisaareen ja jokivartta pitkin  Nallikariin. Sieltä maastopolkujen ja taukopaikkojen kautta illaksi kaupunkiin. Eväät voit ostaa mukaan Coffee Housesta ja kartat respasta. Harri Leijakoulu Lappiksesta tuo fatbiket hotellille kun sinä haluat!

Tiedekeskus Tietomaasta löytyy jännitävää tekemistä koko perheelle. Liput voit ostaa valmiiksi vastaanotostamme.

Ruskotunturilla viihtyy koko perhe! Laskettelun ja lumilautailun lisäksi alueelta löytyvät myös nuotiopaikka ja pulkkamäki.

Kauppakeskus Valkea hotellin kainalossa on avoinna aamusta iltamyöhään. 

Kiipeilykeskuksen korkeuksissa ei pakkanen haittaa.  Voit valita kiipeilykokeilun tai haastaa itsesi kiipeilymestaruuteen. Liput voit ostaa vastaanotostamme.

Superpark Oulu on lapsiperheiden ikisuosikki lähellä keskustaa. Liput meiltä.

Suosittelemme tarkistamaan käyntikohteiden ja ravintoloiden ajankohtaiset aukioloajat nettisivuilta ennen saapumista. Ravintoloidemme aukioloajat löytyvät www.raflaamo.fi -sivustolta.

Lämpimästi tervetulua Ouluun ja Original Sokos Hotel Arinaan!