Syyslomariemuja Oulussa

Suuntaa syysloman viettoon Ouluun! Nauti kiireettömästä ajasta ulkoillen koko perheen kesken tai tutustu Oulun kulttuuri- ja liikuntatarjontaan ja huvittelualueisiin.

Syysloma hurahtaa mellevästi Original Sokos Hotel Arinassa, keskikaupungin humussa.

Oulu tarjoaa tekemistä sisällä ja ulkona. Sisäpuistot ja ulkoilualueet valmistautuvat syyslomalaisten tuloon, ja kirjaston hyllyille on levitelty metreittäin koukuttavaa luettavaa. Teatterilaiset saavat pian kenraalinsa päätökseen ja odottavat jännittyneinä syyskauden ensi-iltoja. Kauppojen hyllyiltä löytyy syysuutuuksia isoille ja pienlle, ja hotellivieraana saat -15% alennuksen Kauppakeskus Valkean Sokos Pukumiehestä.  

Ihan alkuun, varmista ikimuistoinen hotelliloma varaamalla meiltä upea Teemahuone Routa

ROUTA kertoo tarinaa suomalaisesta sisusta, yhteisestä tekemisen meiningistä ja ennen kaikkea pohjoisen jääkiekkojoukkueesta nimeltä Kärpät.  Täällä voi kisata perheen pleikkamestaruudesta, nautiskella saunalimut ja nukkua makiasti Kärppälakanoissa. Huoneessa on levitettävä vuodesohva, joten siellä mahtuu hyvin nukkumaan 2 aikuista ja 2 lasta. 

Tässäpä muutama ehdotus, mitä Oulussa kantsii tehdä:

  1. Mitä on boulderointi? Oulun Kiipeilykeskuksessa se selviää. Aloittelijoiden kiipeilykokeilusta, samoin kuin kaikista lipuista, saa hotellin asukkaana 2 euron alennuksen. Kurkkaa uuteen upeaan boulder-halliin täältä 

        Kiipeilylippuja voit ostaa majoitusvarauksen yhteydessä netistä tai suoraan meidän vastaanotosta.

  1. Suurille seikkailijoille ja elämyksien etsijöille, SuperPark! Tämän puiston tuntevat kaikki. Kaikkien huvitusten lisäksi sisältä löytyy Suomen suurin skeittiparkki ja tramppa-alue. Puisto on avoinna arkisin 13-20 ja viikonloppuisin 11-19. Lisätietoja täältä. Lippu meiltä ennakkoon 16€, alle 4 vuotiaat seikkailevat puistossa ilmaiseksi.

  1. Ikisuosikki Tiedekeskus Tietomaa sijaitsee kivenheiton päässä hotellilta. Liput voi varata majoitusvarauksen yhteydessä netistä tai ostaa paikan päältä hotellilta.

  2. Seikkailupuisto Huikiassa seikkailet ulkoilmoissa puun latvojen korkeuksissa huikeilla köysiradoilla. Matalampia kantoratoja pienemmille seikkailijoille. 

  3. Tropiikin tuntua kotimaanlomalle voi hakea Break Sokos Hotel Edenin kylpylästä!  

  1. Megazone on hauska, futuristinen ja supersuosittu sisällä pelattava lasertaistelupeli, joka sopii ikään ja kuntoon katsomatta kaikille seikkailunhaluisille. Lisätietoja

  1. Uimalakki päähän ja hallille! Kaikentasoisille uimareille meiltä löytyvät uimahallit Raksila ja Raatti. Lisätietoja

Lisätiedot ja varaukset:

Majoitusvaraukset meille Ouluun voit tehdä suoraan Sokos Hotellien nettisivuilta

Myyntipalvelu auttaa lomasuunnitelmissa numerosta 08 3123 255 tai sähköpostin päästä sales.oulu(at)sok.fi.

Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min), ma-pe klo 8-20.