syysloma lapsiperhe tampereella tekemistä

Syysloma Tampereella lasten kanssa

Tänä vuonna nautitaan matkailusta kotimaassa. Syyslomaa varten olemme keränneet teille tekemistä Tampereelta. Katso parhaat vinkit loman viettoon lasten kanssa.

Satoi tai paistoi, Tampereella voitte tehdä lomastanne juuri teidän perheellenne sopivan. Tiedon janoisille tutkijoille suosittelemme tutustumista Tampereen moniin museoihin. Muumimuseossa pääsee tutkimaan Muumilaakson salaisuuksia, kun taas Pelimuseossa voi tutustua siihen miltä ne pelikonsolit näyttivät aiemmin ja minkälaisia pelejä silloin on pelailtu. Takuuvarmasti nostalginen reissu myös vanhemmille!

Herkkusuiden kannattaa käydä tutustumassa Tallipihalla Suklaapuotiin. Suklaapuoti on ihastuttava karkkikauppa kuin suoraan Astrid Lindgrenin kirjoista. Muita maistuvia kohteita ovat Tampereen ihanat Vohvelikahvilat, joissa saa mahan täydeltä makeita ja suolaisia herkkuja. Ja vähintään kerran vuodessa pitää käydä Pyynikin näkötornilla katsomassa huikeat maisemat ja nauttia ihana munkki kera kahvin tai kaakaon!

Jos tuntuu, että energiaa on hyvä päästä herkuttelujen jälkeen purkamaan muuallekin kuin hotellihuoneeseen on kiipeily mahtava aktiviteetti. Irti Maasta – keskus sijaitsee aivan hotellimme vieressä sijaitsevassa ostoskeskus Tullintorissa. Tullintorilta löytyy 14 erilaista seinää ja korkeimmat seinät ovat yli 9 metriä korkeita. Jos tämä ei tunnu tarpeeksi hurjalta niin Portaalissa pääsee hotellimme asiakkaat etuhintaan kokemaan mitä hurjempia elämyksiä virtuaalitodellisuudessa.

Eläinrakkaille perheenjäsenille löytyy meidän Vilja-lampaamme lisäksi myös oikeita pörröisiä kavereita rapsuteltavaksi. Suomen ensimmäisessä kissakahvilassa, Kissakahvila Purnauskiksessa, pääsee silittämään kissoja ja 3D Crush Caféssa voi paijata ihanan pörröisiä pupuja.

Särkänniemessä järjestetään tänäkin vuonna Karmiva Karnevaali syyslomaviikolla 10.-17.10. Halloweenin tunnelmasta pitäville suosittelemme käyntiä Särkänniemessä Karmivan Karnevaalin aikaan. Tapahtuman liput tulevat myyntiin 24.8.2020 Särkänniemen nettisivuille, josta pääsee samalla varaamaan huvittelupäivän.

Jos teidän perheelle tärkein juttu on nimenomaan hotellihuone ja herkullinen aamiainen, suosittelemme varaamaan meiltä tilavan Junior Suiten, jossa on tilaa koko perheelle. Siellä mahtuu pelailemaan lautapelejä ja pääsee nauttimaan omasta saunasta. Vastaanotossamme on pelejä ja kirjoja, joita saa lainata veloituksetta myös huoneeseen. Uuden televisiojärjestelmämme Chromecastin kautta pääsette helposti striimaamaan lempiohjelmat puhelimestasi tai läppäriltäsi.