Suomen ensimmäinen Presso avautuu uudistettuna

Seinäjoen Prisman laajentumisen myötä Suomen ensimmäinen Presso-lounaskahvila on saanut uuden ja raikkaan ilmeen. Presson avajaisia vietetään torstaina 21.7.

Presso-ketjun tarina alkaa Seinäjoelta, jonne avattiin vuonna 2000 Presso-niminen, lounasta ja kahvilatuotteita tarjoava kahvila. Silloin Presso-konseptia ei vielä ollut olemassa, vaan tilat suunniteltiin ABC:n mukaan, värejä ja valikoimia myöten. Kahvilan nimi kuitenkin havaittiin hyväksi ja samalla huomattiin, että valtakunnalliselle, aina tuoretta kahvia ja kotiruokalounasta tarjoavalle ketjulle oli tilausta. Pian Joensuuhun avattiinkin seuraava Presso, joka oli jo uuden konseptin näköinen ja oloinen.

Nyt, yhdentoista vuoden jälkeen, myös Seinäjoen Presso saa uuden ja raikkaan Presso-ilmeen. Seinäjoen Prisman laajentumisen myötä Presso saa kokonaan uudet toimitilat ja samalla asiakaspaikat kaksinkertaistuvat. Kaverikseen Prisman ravintolamaailmaan Presso saa PizzaBuffan ja Hesburgerin sekä Spice Ice -kesäjäätelöbaarin.

Jo yhdentoista vuoden ajan Presso on palvellut uskollisesti asiakkaitaan. Keskeistä on ollut pysyvyys: koko olemassaolonsa ajan Presson toimintaa on pyörittänyt ravintolapäällikkö Hilkka Koivisto-Kokko, ja työntekijöistäkin löytyy koko matkan mukana olleita. Myös palveluajatus on sama: tarjota asiakkaille tuoretta kahvia, herkullisia kahvilatuotteita, maukasta kotiruokalounasta ja mutkattoman mukavaa palvelua.

Tervetuloa tutustumaan!

Lisätietoja

Ketjupäällikkö Miia Partala
p. 050 388 4526

Ravintolapäällikkö Hilkka Koivisto-Kokko
p.010 76 47141