Nyt on BBQ Housessa tarjolla harvinaista herkkua – Suomessa kasvatetun rotukarjan pihvilihaa monessa eri muodossa.

Suomalaista rotukarjaa, pihvien aatelia!

Nyt on BBQ Housessa tarjolla harvinaista herkkua – Suomessa kasvatetun rotukarjan pihvilihaa monessa eri muodossa.

Kotimaisen rotukarjan pihvilihassa kaikki on korkealaatuista: maku, mureus, mehukkuus, marmoroituminen. Valitse pihvi ja lisukkeet makusi mukaan, niin valmistamme annoksesi laavakivigrillissämme toiveittesi mukaan. Laadun maistat varmasti.

Tätä pihvien parasta aatelia on saatavilla pihviviikoillamme 1.11.–31.12. Katso annokset alta ja varaa pöytä!

Alkuruokia

HÄRKÄTARTAR L 19,00
Tartar rotukarjan sisäfileestä. Lisäksi keltuainen viiriäisen munasta, savupaprikakreemiä ja paahdettua leipää chimichurrilla.

YLIKYPSÄÄ ENTRECÔTEA L, G 9,90
Ylikypsää entrecôtea, gauchakastiketta, manchegojuustolastuja ja bataattichipsejä.

Pääruokia

ROTUKARJAN SISÄFILEE 150 g 37,00
ROTUKARJAN ULKOFILEE 200 g S-Etukortilla 31,50 / norm. 37,00
ROTUKARJAN ENTRECÔTE 250 g 35,60
ROTUKARJAN FLANK STEAK 200 g 29,00

Kastikevaihtoehdot
Bordelaise L, G
Rommi-pippuri L, G
Chili-suklaa L, G
Chimichurri L, G
Serrano-valkosipulivoi VL, G
Talon BBQ-kastike L, G
Kapris-sitruunavoi L, G
Chili-piquillopaprikavoi L, G

Pihvilisukkeet

Chorizoperunaa ja escabechemarinoituja kasviksia L, G
Bataattiranskalaisia sekä lämmintä pinaatti-hernesalaattia L, G
Valkosipuli-rosmariiniperunaa sekä paistettuja neulapapuja ja pisaratomaatteja L, G
BBQ House -salaattia L, G
Caesarsalaattia L, (G)

Jälkiruoka

CRÈME BRÛLÉE JA TUOREITA MARJOJA L, G
S-Etukortilla 8,50 / norm. 9,90

Suositusviinit

WYNDHAM ESTATE BIN 555 SHIRAZ
S-Etukortilla 39,90 / norm. 55,00
Wyndham Estate / South Eastern Australia
Erittäin täyteläinen, notkea ja kypsän hedelmäinen punaviini. Maussa pehmeää mausteisuutta ja tammea.

35° SOUTH B.O. ORGANIC WINE
S-Etukortilla 29,90 / norm. 45,00
Cabernet Sauvignon, Carmenère, Merlot
Viña San Pedro / Central Valley, Chile
Täyteläinen luomupunaviini. Mausteinen ja marjaisa sekä sopivasti tamminen maku.

VL = vähälaktoosinen L = laktoositon G = gluteeniton (G) = voidaan valmistaa gluteenittomana
Huomioimme erikoisruokavaliot valmistamalla annoksenne toiveidenne mukaisesti. Liharodut vaihtelevat saatavuuden mukaan, kysy tarjolla olevat liharodut tarjoilijalta. Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä niiden sisältämistä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa pyydettäessä henkilökunnalta.

Suomessa kasvatetut liharodut:

ABERDEEN ANGUS
Aberdeen Angus on kookas ja vähärasvainen, Skotlannista kotoisin oleva rotu. Aberdeen Angusta arvostetaan erityisesti marmoroituvan lihansa ansiosta.

CHAROLAIS
Charolais on Ranskasta kotoisin oleva hyvin lihaksikas pihvirotu, josta saatavien arvopalojen osuus on verrattain suuri. Lihaksen sisäinen rasva tekee Charolais-lihasta erityisen mehevää.

HEREFORD
Hereford on maailman yleisin liharotu, joka on kotoisin Herefordshiren maakunnasta, Englannista. Rotua jalostetaan muun muassa lihan marmoroitumista ja mureutta silmällä pitäen.

LIMOUSIN
Limousin on omiaan vähärasvaisen laatulihan ystäville. Rotu on lähtöisin Ranskasta, Limogesin maakunnasta. Liha on hienosyistä, joten se ei tarvitse sisäistä rasvaa mureutuakseen.

SIMMENTAL
Simmental on kotoisin Keski-Euroopasta, missä sitä käytetään sekä maidon että lihan tuotantoon. Suomessa kasvatetaan lihantuotantoon jalostettua tyyppiä, jonka liha on laadukasta ja mureaa.