Solo Sokos Hotel Paviljongin arkiaamun aamiaispassi

Tervetuloa nauttimaan suussa sulavia herkkuja Solo Sokos Hotel Paviljongin aamiaiselle keräten samalla leimoja uuteen arkiaamujen aamiaispassiin.

Solo Sokos Hotel Paviljongin aamiaiselta löydät herkkuja jokaiseen makuun. Aamupala on valmistettu juuri Sinulle ja seurueellesi paikallisten lähituottajien parhaista raaka-aineista. Myös erikoisruokavaliota kaipaavat on otettu aamupalallamme huomioon erinomaisesti. Laadukkaat raaka-aineet ja henkilökuntamme aito, lämmin asiakaspalvelu takaavat Sinulle ja seurueellesi mielyttävän ja antoisan aamiaisen. Aamisella nautit kahvisi pöytiin tarjoiltuna. Paahtoasteissakin olemme ottaneet huomioon erilaiset makumieltymykset. Saatavana on perinteisempää paahtoa. mutta myös tummaa paahtoa sitä rakastavalle.

Uutuutena haluamme tarjota Sinulle mahdollisuuden kerätä arkiaamujen aamiaispassiin leimoja Solo Sokos Hotel Paviljongin aamiaisella. Saat passiisi leiman aina yhdestä maksetusta aamiaisesta. Kerättyäsi passiin 5 leimaa, saat aamiaisen puoleen hintaan. Täydellä 10 leiman passilla olet oikeutettu ruokailemaan aamiaisen veloituksetta.

Aamisen hinta on 19,50 €/henkilö

4-12-vuotiaat puoleen hintaan.

Alle 4-vuotiaat veloituksetta.

Passeja saatavilla Solo Sokos Hotel Paviljongin aamiaiselta, ravintola Trattoria Aukion 2.kerroksesta. 

Kysy lisää henkilökunnaltamme numerosta 0107851111