Merimaailma SEA LIFE, original Sokos Hotel Pasila, Onni Orava

SEA LIFE ja Original Sokos Hotel Pasila tiivistävät yhteistyötä

Elämyksellinen merimaailma SEA LIFE ja Original Sokos Hotel Pasila vahvistavat yhteistyötään.

Merihevosten, haikalojen, mustekalojen ja muiden merten ihmeiden asuttama SEA LIFE sijaitsee vain puolentoista kilometrin päässä Sokos Hotel Pasilasta, joten hotelliasukkailla on helppo kulku perheiden suosikkikohteeseen joko raitiovaunulla tai kävellen. SEA LIFE on avoinna ympäri vuoden. 

Yhteistyön myötä Original Sokos Hotel Pasila on nyt SEA LIFEN virallinen hotellikumppani. Hotellin asiakkaat voivat nyt ostaa erikoishintaiset liput merimaailmaan, joko huonevarauksen yhteydessä tai paikan päällä hotellin vastaanotosta.

Lomavarauksen tekee helpoksi SEA LIFE -lisätuote, jossa majoitusvaraukseen voit kätevästi lisätä tarvittavan määrän SEA LIFE -lippuja. SEA LIFE -elämyksen jälkeen lapset voivat leikkiä hotellin merenalaiseen teemaan sisustetussa Onni Oravan leikkihuoneessa.

 

Original Sokos Hotel Pasila ja merimaailma SEA LIFE  tulevat näkymään vuonna 2016 yhdessä muun muassa messuilla sekä sosiaalisessa mediassa.  

Yhteistyön myötä myös molempien kohteiden maskotit, Sokos Hotellien Onni Orava ja SEA LIFEn Halihai, lyöttäytyvät yhteen. Maskotit esiintyvät yhdessä videolla, jossa seikkaillaan niin merimaailmassa kuin hotellissakin. Katso video tästä!