Rannan parsaviikot

Kevään parhaat parsat Rannasta Delicious asparagus season at Ranta 12.4.-31.5. 2018

 

On herkuttelun aika - nyt nautitaan nimittäin satokauden

 

superherkkua parsaa. Parsamenu on tarjolla

 

ravintoloissamme 12.4.2018 alkaen.Voit nauttia tätä

 

hienostunutta kasvisten aatelia esimerkiksi parsakeiton

 

muodossa tai kylmäsavulohen ja

 

hollandaisekastikkeen kanssa. Tai mikset kokeilisi vaikka

 

molempia!

 

 

 

Parsa on äärimmäisen hienostunut raaka-aine, joka on monen

 

kulinaristin keväisin odottama makunautinto. Parsa taipuu

 

monikäyttöisyytensä vuoksi niin alku- kun pääruoaksi, eikä

 

koskaan tuota pettymystä. Jokainen parsafani löytää takuulla

 

mieleisensä ruoka-annoksen ravintoloistamme.

 

 

 

Tervetuloa nauttimaan!

ENNEN / START

 

Kuohkeaa parsakeittoa ja rapeaa ilmakuivattua kinkkua  L G

Asparagus soup with Parma ham L G

10,50€

 

Vihreää parsaa, kylmäsavulohta, uppomunaa ja hollandaise-kastiketta L G

Green asparagus with cold smoked salmon with poached egg and sauce hollandaise L G

10,50€

 

KÄRKI / MAIN

 

Ruispaneroitua ahventa, vihreää parsaa, korvasienikastiketta ja pikku perunaa L

Rye coated perch with morel sauce and potatoes L

21,50 €

 

Entrecoté, vihreää parsaa, timjami-hollandaisekastiketta ja rosmariiniperunaa L G

Entrecoté with sauce  thyme hollandaise and rosemary potatoes L G

21,50 €

 

JÄLKEEN / AFTER

 

Marinoitua vihreää parsaa ja mansikoita L G

Marinated green asparagus with strawberries L G

9,00 €

Lämmin raparperipiiras ja mansikkasorbet

Warm rhubarb pie with strawberry sorbet

9,00€