Presso hyvää tekemässä: Päiväkahvipullat Palvelukoti Himmelin asukkaille

20v-juhlavuonna Pressot levittävät pullakahvien positiivista sanomaa laajemminkin ympärilleen.

Mikkolan Pressosta päätettiin 20v-juhlavuoden hengessä ilahduttaa Palvelukoti Himmelin 125 asukasta uunituoreilla voisilmäpullilla päiväkahviaikaan. Pullalähetystä saapuivat vastaanottamaan Himmelin esimiehinä toimivat Marja-Riitta ja Leena.

"Tämä tuli ihan todellisena yllätyksenä! Aivan ihana juttu, että tällaistä tehdään. Lämpimät kiitokset teille!", naiset kiittelivät. "Aivan ihana tuoreen pullan tuoksu, ai että! Tämä ilahduttaa asukkaita aivan varmasti." Mikkolan ravintolamaailmasta pullia lähtivät Himmeliin viemään ravintolapäällikkö Suvi Lehmus ja keittiömestari Taina Silonsaari. Yhteiset päiväkahvit asukkaiden kanssa jäivät vallitsevasta tilanteesta johtuen tällä kertaa väliin, mutta tempauksella saatiin joka tapauksessa mielet täyteen hyväntekemisen iloa ja lämpöä.

Kodikkaissa Presso-kahviloissa paistetaan tuoretta pullaa aamusta iltaan. Tuoksuva pulla ja vastakeitetty kahvi ovat houkutelleet suomalaisia kokoontumaan ja kahvittelemaan Pressoihin jo parikymmentä vuotta. Juhlavuonna Pressot levittävät pullakahvien positiivista sanomaa laajemminkin ympärilleen. 
 
"Suomalaisille pullakahvien nauttiminen on tärkeää, se kuuluu vahvasti meidän perimäämme. Parasta on tietysti, kun kahvit saa nauttia yhdessä jonkun toisen kanssa. Prismojen ja kauppakeskusten yhteydessä sijaitsevissa Pressoissa kahvittelu ja toisten tapaaminen on tehty helpoksi, tullaanhan kauppaan joka tapauksessa arjen asioita hoitamaan", ketjupäällikkö Janne Kulovuori SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta kertoo. 
 
 "Kahviloissamme on paljon kanta-asiakasporukoita, jotka saattavat kokoontua päivittäinkin Pressoon kahville. Kahvihetki Pressossa tarjoaa sosiaalisen ilonpilkahduksen päivään," Kulovuori toteaa.  "Yhtä lailla Presso saattaa tuntemattomia yhteisen jutustelun äärelle. Vastapaistetulla pullalla on hyvä vaikutus."
 
Vahvassa istuu myös suomalaisten mieltymys voisilmäpullaan, se on Pressojen myydyin tuote kahvin kaverina. Perinteisen herkun lisäksi tarjolla on muitakin suomalaiseen makuun sopivia tuotteita, kuten vastapaistettuja viinereitä, piirakoita ja useita vaihtoehtoja suolaisen nälkään tai välipalaksi. Leivonnaistarjonnassa näkyy ja tuntuu Presso-paakarien oma kädenjälki sekä ylpeys omasta työstä. Tuoreudelle on laatutakuu ja uunit ovatkin kuumina koko kunkin kahvilan aukioloajan.
 
Juhlavuonna Presso-kahvilat haluavat levittää yhteisten pullakahvien ilosanomaa myös ympärilleen. Kukin Presso valitsee itse tavan, jolla juhlavuotta haluaa viettää. Yhteistä kaikille on kahviloissa jaettavat yllätykset sekä kahvintuoksuisia palkintoja sisältävät arpalipukkeet.
 
Kauppakeskusten ja Prismojen yhteydessä sijaitsevia Presso-kahviloita on Suomessa 23. Kahvilat haluavat vaalia kotoista kahvittelukulttuuria ja tarjota asiakkailleen kahvihetken viihtyisässä ympäristössä ja muiden seurassa. Pressot ovat osa S-ryhmän ravintolatarjontaa.