Pizzamestari 2019 hurmaa niin palvelullaan kuin pizzoillaankin

Pizza & Buffa -ketjun pizzamestari valittiin 5. marraskuuta järjestetyssä Pizzamestari-kisassa Kouvolan Prisman ravintolamaailmassa.
Kilpailun viiden finalistin pizzoissaan käyttämät täytteet, kuten kylmäsavulohi, poro, bratwursti ja kananmuna veivät pizzojen makumaailmaa uusiin suuntiin. Tuomaristo arvioi kisassa muun muassa pizzojen makua, ulkonäköä ja kaupallisuutta sekä pizzamestarin asiakaspalvelutaitoa ja työskentelytekniikkaa.
 

Kilpailun voitti kouvolalainen Topias Sundqvist

 
Voittajan pizzapöydästä löytyi kylmäsavulohi-sitruunamajoneesipizzaa, pepperoni-mozzarellapizzaa, mausteista kasvispizzaa sekä Topiaksen "aamiaispizzaksi" nimeämä herkku, jossa oli mm. pekonia ja kananmunaa. Kilpailun voittaja on kokenut alan ammattilainen ja tämä näkyy niin varmuutena tuotteiden valmistamisessa kuin palvelussakin.
 
Suomen parhaan Pizza & Buffa Pizzamestarin asiakaslähtöisyys hurmaa päivästä toiseen. Topiaksen omin sanoin: "Arjen sankaruushan on kuin rakkaudella tehty ja viipaleiksi leikattu pizza; tarjoamalla pienen palan omaa välittämisen tunnetta muille saat olla mukana yhtä isoa onnellistamisen kokonaisuutta."
 

Pizzamestari-kisa nostaa ammattilaiset esiin

 
"Ravintoloissamme työskentelee todellisia alan ammattilaisia", kertoo ketjupäällikkö Janne Kulovuori. "Haluamme kannustaa henkilökuntamme osaamista ja nostaa ammattilaisia esiin. Siksi päätimme järjestää Pizzamestari-kisan. Kilpailun kautta ammattilaiset saavat näkyvyyttä omille ideoilleen ja vaikuttavat kilpailutöillään hyvinkin konkreettisesti koko ravintolaketjun tuotekehitykseen." 
 
Kilpailu järjestettiin yhdessä leipomoyritys Lantmännen Unibaken kanssa.