Pienpanimo Mallassepät on Gunnarin lähituottaja

Pienpanimo Mallassepät on Gunnarin uusin paikallinen lähituottaja. Intohimolla taottua olutta läheltä, paikallisesti, Suomen auringoisimmalta niemeltä, Naantalista.

Gunnar Eatery & Barin uusin paikallinen tuottajayhteistyö on startannut naantalilaisen Mallassepät-pienpanimon kanssa. Mallassepät ovat intohimoisia olutharrastajia, jotka muuttivat harrastuksensa menestyväksi pienpanimotoiminnaksi. 

"Haluamme ansaita asiakkaidemme luottamuksen tarjoamalla vain laadukkaimpia tuotteita. Maailma on täynnä keskinkertaisia oluita, niitä emme halua lisää. Uskomme että oluella on aina oltava luonnetta, sen on oltava loppuun asti hiottua mutta myös rajoja rikkovaa", kerrotaan Mallassepistä.

Mallasseppien mottona on "Haluamme, että oluitamme maistellessa voit todeta: "Sepät tekivät sen taas"!"
"Gunnarin tuotteita pohdittaessa haluamme erityisesti ottaa huomioon paikallisuuden, innostuneisuuden tuottamaansa tuotetta kohtaan sekä itse tuotteen laadun. Naantalilaisten Seppien takomassa oluessa näkyy, maistuu ja tuntuu herrojen intohimo juomaa kohtaan. Meillä Gunnarissa on tarjolla useita herkullisia Seppien pienpanimo-oluita", kertoo ravintolapäällikkö Sami Kivirinta. 

Erityisesti Sami Kivirinta arvostaa Mallasseppien kunnianhimoista asiaan paneutumista: " Mallassepät haluavat jatkuvasti kehittää toimintaansa ja tulevaisuuden suunnitelmat ovat lagerin kirkkaat, fokus päivän tekemisessä. Tästä löytyy paljon yhtymäkohtia meidän tekemiseen Gunnarissa ja onkin luontavaa sopia panimotuotteista Mallasseppien kanssa."

Tutustu ja lue lisää lähituottajasta mallassepat.fi>>
K
atso video>>

Tervetuloa maistelemaan paikallisten osaajien intohimon tuotetta Gunnariin.
 


Gunnar Eatery & Bar
Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Humalistonkatu 2, Turku