Onko se Oulu vierailun arvoinen?

No on se! Ja jos oikiasti mietityttää, että kannattaako tulla, painalla tästä ja lue meillä vierailleitten asiakkaiden kokemuksista Original Sokos Hotel Arinassa!

Aina kannattaa tulla Ouluun!

Täällä on tekemistä kaiken ikäisille. Näistä ihanist blogeista saat mukavia vinkkejä kesään.

Emmi vieti hääyötä meillä ja julkaisi ihanan kirjoituksen siitä! Lukaise se täältä

Meriharakka bloggaajat Pirkko ja Lasse viettivät kesäpäivää Oulussa ja meidän teemahuoneessa -lukaise heidän visiitistään täältä

Lue Sokos Hotels 2017 brändibloggaajan Archie Gone Lebanonin Oulun matkasta täältä. Ihania kuvia Oulusta ja hotellimme uusista Luoto-teemahuoneista!

Tästäpä löytyy tarina teemalla "Maakuntamatka ja herkutteluloma" -lue tarkemmin tästä

Valkoisen talon blogi kirjoitus on taas teemalla "Picnic-kori, aurinko ja Nallikari - niistä on mukava kesäpäivä Oulussa tehty" -lue tarina tästä

Lapsiperhe reissaa sitten tässä blogi kirjoituksessa -lue kokemukset tästä

Milli & Abe olivat meillä vieraana Meet & Greet tapahtuman puitteissa - katso heidän ihanat kokemukset täältä

 

Entäpä  #originalsokoshotelarina -olemme myös Instagramissa.  Ala nääki seurata meitä niin tiedät mitä meillä tapahtuu. Voit seurata kuulumisiamme tililtä @originalsokoshotelarina. Ja jos majoituit meillä, voit kertoa siitä kuvin ja merkitse #originalsokoshotelarina

 

Näät myös muitten postauksia kun rullaat meidän nettisivun aivan alas.Löydät sieltä Vieraskirjan, mistä näät ihania vierailuja ja tekoja meidän talossa.

 

Trip Advisor on myös täynnä kokemuksia ja arviointeja meidän talosta -niitä voi lukaista tästä. Ja mielellään me kuullaan miten teillä sujui -kokemuksia voi jakaa muille luettavaksi juuri Trip Advisorissa.

 

Tiedustelut ja huonevaraukset:
Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600 ma-pe klo 8-20 tai suoraan hotellin myyntipalvelusta, puh. 08 3123 255 ma-pe klo 8-18.

Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min

Tervetuloa Original Sokos Hotel Arinaan!