Manun illallisella Mestarina Baba Lybeck

Manulle illallinen on Bistro Manussa kehitetty ainutlaatuinen sosiaalisen syömisen konsepti

Manun illallisella

 

Kello on kymmentä vaille kuusi ja historian ensimmäinen "Manulle illallinen" on alkamaisillaan. Iltaa emännöi mestarin otteella Baba Lybeck – toimittaja, tuottaja, Uutisvuodon ylituomari ja Kirja vieköön! -kirjallisuusiltojen keulakuva. Kabinetin ovella käy kuhina, vieraiksi saapuu kirjabloggaajia ja kustantamoiden edustajia ja pöytiin katetaan syksyn uutuuskirjojen lisäksi neljä ruokalajia viineineen.

 

Tunnelma on intiimi. Rakkaus kirjoihin ja hyvään ruokaan yhdistää. Puheensorina täyttää huoneen ja taukoaa vasta, kun keittiömestari astuu estradille kertoakseen mitä tuleman pitää. Harras hiljaisuus laskeutuu ja vain aterimet kilisevät lautasia vasten. Sitten puhutaan lisää – romaaneista, runoista, ruoasta, viinistä ja elämästä.

 

Annosten virta keittiöstä on tasainen. Ensin maistiainen satokauden keittoa, kukkakaalia ja maa-artisokkaa, sitten legendaarinen kalalauta lisukkeineen sekä makkaraa Manun tapaan. Pääruoaksi kalaa tai harissalla maustettuja papupihvejä ja lopuksi vielä suussa kirjaimellisesti sulavaa suklaakakkua. Kirja vieköön, mitä makuja!

 

Manulle illallinen on Bistro Manussa kehitetty ainutlaatuinen sosiaalisen syömisen konsepti. Yksi mestari ja yhdeksän vierasta, illan aiheena mikä tahansa taivaan ja maan välillä. Kirjallisuus, matkailu, elokuvat, polkujuoksu, viininmaistelu tai vaikka villivihannekset. Illan manu vie keskustelua, me tarjoamme puitteet ja makuelämyksen. Mestarin otteella, tietenkin.

 

Manulle illallinen, 40€/henkilö sisältää alkudrinkin ja menun. Juomapaketti siihen päälle 23€, sisältää kolme lasia viiniä. Menu vaihtelee sesongeittain.

Illan Manulle ruokailu tulee veloituksetta.