Lentokentältä Estoriaan

Lentokentältä Estoriaan nyt raitiovaunulla

Syyskuussa avautunut uusi raitiovaunulinja tuo vieraat mukavasti lentokentältä suoraan Solo Sokos Hotel Estoriaan.

Syyskuussa avautunut uusi raitiovaunulinja tuo vieraat mukavasti lentokentältä suoraan Solo Sokos Hotel Estoriaan. Arkipäivinä ensimmäinen raitiovaunu lentokentältä lähtee jo kello 5:25 ja viimeinen 00:45. Matka-aika on noin 15 minuuttia.

Tallinnan raitiovaunuverkoston kunnostustyöt ovat päättyneet ja kaikki linjat toimivat nyt normaalisti. Matkailijoiden kulku Tallinnan lentokentältä kaupungin keskustaan on nyt merkittävästi nopeampi ja helpompi, kun raitiovaunulinja numero 4 kulkee keskustasta lentokentälle asti.

Reitit ovat seuraavat:

Nro 1 Kopli – Kadriorg

Nro 2 Kopli – Suur-Paala

Nro 3 Tondi – Kadriorg

Nro 4 Tondi – Lennujaam (lentokenttä)

Matkustaessasi raitiovaunulla löydät samalla kiehtovia vierailukohteita: Telliskiven ja Kalamajan boheemit asuinalueet, Kadriorgin romanttisen alueen puistoineen sekä vaikuttavan Ülemisten ostoskeskuksen. Raitiovaunulinjat yhdistävät nyt kaikki Tallinnan liikennekeskukset: rautatieaseman (Balti jaam stop), sataman (Linnahall tai Hobujaama), linja-autoaseman (Bussijaam) sekä lentokentän (Lennujaam).

Solo Sokos Hotel Estoria sijaitsee kaupungin sydämessä ja kaikki raitiovaunut pysähtyvät hotellin vierellä (Hobujaaman pysäkki). Raitiovaunulla kulkiessasi säästät myös ympäristöä.

Varaa majoituksesi tarinahotelli Estoriasta!

Lisätietoja:

Raitiovaunujen aikataulut Tram schedules

Liput  Ticket

VisitTallinnan suositukset ratikkamatkalaisille