Lapsi mukaan töihin -päivä Puijonsarvessa

Mutta mistä on kiva päivä töissä tehty? Jätskistä. Lihapullista. Askartelusta. Hupsuttelusta, naurusta ja pilapuhelusta Robinille? Niistä on kiva työpäivä tehty - ainakin meillä Original Sokos Hotel Puijonsarvessa.

Mutta mistä on kiva päivä töissä tehty?

Jätskistä. Lihapullista. Askartelusta. Hupsuttelusta, naurusta ja pilapuhelusta Robinille? Niistä on kiva työpäivä tehty - ainakin meillä Puijonsarvessa. Tällä kertaa pilapuhelua ei saanutkaan laulaja Robin vaan hotellimme vastaanoton Maukka kera kikatusten.

"Minä haluan nähdä lastauslaiturin.
Minä hotellin Onni Oravan ja akvaarion, tontut, hotellin keittiön..." kuului perjantai aamulla ihanilta päivän vierailtamme.

Perjantaina 24.11.2017 vietimme Original Sokos Hotel Puijonsarvessa Lapsi mukaan töihin -päivää. Tutustuimme yhdessä lasten kanssa hotelliimme ja mitä hotellissa oikein tehdäänkään. Hotellissamme tehdään  vieraidemme mukaan hotellin avaimia, hyviä lihapullia ja nukutaan. Vieraamme Vili 5 vuotta tiesikin että hänen Isi tekee meidän talon lihapullat ja Toivo 5 vee tiesi kertoa että Äiti ei tee töissä mitään.  Meidän talon Villeä jututtaessa kuulimme että hänen lapsilta kysyttäessä Isi juo töissä kahvia.

Maailman parhaan aamiaisen herkkuttelimme aamun alkuun. Raati oli hyvinkin laatutietoinen sekä yksimielinen valinnoissaan, sillä jokainen lapsi valitsi aamupalakseen nakit ja riisipiirakat. Päivän aikana arvailtiin että hotellihuone maksaa tuhansia ja satoja euroja. Antti 8 vuotta oivalsi että kokouksessa ollaan ihan kuin koulussa matikan tunnilla. Yökerho Puikkarin puolelle voi mahtua 4500 ja jopa 50 000 vierasta tanssimaan lapset ynnäsivät yhteen. Tanssilattian yläpuolella näkyi olevan ehkä vuoristorata tai maailmanpyörä tai sitten joku valohäkkyräheitin.

Iida 10 vuotta ei vielä ihan tiennyt mitä töitä isona tahtoo tehdä, mutta Antti 8 vee tiesi kertoa tekevänsä isona talvet töitä eläinlääkärinä, kesät huvipuistossa ja hotellissa. Aina kaikkea tulevaa pienenä ei voi tietää. Meidänkin Johannasta tuli hotellinjohtaja vaikka pienenä suunnitteli poliisin uraa.

"Ja mikä olikaan päivässä parasta?"
"Kaikki. " Tämä palaute kertoo kuinka mahtava päivä meillä yhdessä olikaan.

Lämmin kiitos Lapsi mukaan töihin -päivästä jokaiselle vieraallemme: Antti, Toivo, Alexandra, Iida, Alli, Tilda, Aapo, Vili ja Mari-Ella!