Lahdessa lasten kanssa ravintolaan

Lapset ja kaikenikäiset ovat tervetulleita ravintolaamme ja kaikista annoksistamme saa myös lasten annoksen puoleen hintaan.

Ravintolassamme ei ole minkäänlaisia ikärajoituksia vaan kaikki ovat tervetulleita. Jos perhe saapuu lastenvaunujen kanssa pystymme tekemään niille tilaa pöydän vierelle ja tietenkin tarjoamaan eri kokoisia syöttötuoleja ja korottavia istuintyynyjä.

Lapsille suunnitellun ruokalistamme annosten lisäksi voimme tehdä puoleen hintaan mistä tahansa ruokalistamme annoksesta lasten annoksen. Kuuntelemme myös lasten toiveita, pizzaan saa juuri ne täytteet mistä tykkää! Jippii!

Jos ruokien odottaminen tuntuu junioreista pitkästyttävältä, tuomme kyllä värikyniä ja väritettävää jouduttamaan ajankulkua. Lasten annokset tuodaan pyötään yleensä aina ensimmäisenä. Ravintolassamme on vähiten jonoa yleensä kello 14 - 17.

Isoille yli 4 hengen suku- tai perhetapaamisille kehotamme aina varaamaan pöydän etukäteen!

Koirien ja lemmikkien kanssa ruokailemaan tuleville olemme rajanneet tietyt pöydät samassa rakennuksessa sijaitsevan hotellimme Lahden Seurahuoneen pääovien lähettyviltä.