Lähde porukalla pikkujoulujen viettoon Tallinnaan

Tule juhlimaan joulua legendaariseen Original Sokos Hotel Viru -hotellin ravintola Merineitsiin.

Tarinan mukaan Tallinnassa on ihailtu julkista joulukuusta ensimmäisenä koko maailmassa. Mustapäät-killan kauppiaat nimitäin pystyttivät sellaisen Tallinnan Raatihuoneen torille jouluna 1441. Kiltalaiset juhlivat, lauloivat ja tanssivat koristellun kuusensa ympärillä, kunnes juhlan huipennukseksi polttivat puun. Tänäkin päivänä joulukuusen ympärillä nautitaan iloisesta joulutunnelmasta, maittavista jouluherkuista, kauniista musiikista ja aidoista käsitöistä. Tallinnan joulumarkkinat avautuvat Raatihuoneentorille 17.11 ja kaupungin valtaa joulumieli. Oiva aikaa lähteä Tallinnaan!

Tule isommalla porukalla juhlimaan joulua legendaarisen Viru-hotellin Merineitsi-ravintolaan.

1.marraskuuta – 31. joulukuuta 2017 tarjoamme ryhmille (min 25 hlö:ä) jouluisia herkutteluhetkiä ravintolassamme seuraavasti:

-Joulubuffet 49 €/ hlö

-Virolainen joulupöytä 39 €/ hlö

Tarjolla on monenlaista hyvää salaateista ja alkupalavalikoimasta huolella hautuneeseen hirveen ja mehevään porsaanpaistiin. Joulubuffetin runsaaseen menuhun sisältyvät kansainväliset jouluruoat ja suomalaisten lemmikit: peruna-, lanttu- ja porkkanalaatikot, kun taas virolaisessa joulupöydässä nautitaan perinteisesti mm. porsaanpaistista ja hapankaalista, verimakkarasta ja perunasalaatista. Kysy lisää asiakaspalvelustamme ja varaa ryhmällesi paikat joulupöydän ääreltä jo tänään!

Onnistuneen jouluillallisen jälkeen voi vaikka lähteä viettämään karaokeiltaa Viru-hotellin 2. kerrokseen Valuuttabaariin. Karaokea karaoke-isäntä Pasin tahdittamana to-la alkaen klo 21.

Katso myös joulupaketteja yksittäismatkustajille Original Sokos Hotel Virussa. Teemme joulunajan herkutteluhetkistä ikimuistoiset, tervetuloa juhlimaan joulua legendaariseen Viru-hotelliin.

Tiedustelut ja varaukset:
Sokos Hotels Tallinn myyntipalvelu puh. +372 680 9300, viru.reservation@sok.fi