Hotelli_Torni_aamiainen_briossi_tuoretta_sämpylää

Helsingin Torni mukana tuomassa työtä Suomeen

"Jos jokainen suomalainen käyttäisi 10 euroa kuukaudessa enemmän suomalaisiin tuotteisiin ja palveluihin, syntyisi Suomeen vuositasolla 10 000 uutta työpaikkaa."

"Ostamalla suomalaisia tuotteita luodaan Suomeen uusia työpaikkoja – se on myös oiva tapa juhlistaa 100-vuotiasta Suomea. Jos jokainen suomalainen käyttäisi 10 euroa kuukaudessa enemmän suomalaisiin tuotteisiin ja palveluihin, syntyisi Suomeen vuositasolla 10 000 uutta työpaikkaa.

 

– Osta työtä Suomeen -päivänä halutaan herätellä suomalaisia pohtimaan omien kulutuspäätöstensä vaikutusta. Päivän tavoitteena on, että yhä useampi suomalainen ostaisi vain kotimaisia tuotteita ja palveluita, ja kiinnittäisi huomiota suomalaisten tuotteiden ja palveluiden työllistävään vaikutukseen, Suomalaisen Työn Liiton projektipäällikkö Merja Mantila kertoo." MadeByFinland Suomalaisen työn liitto.

Solo Sokos Hotel Tornissa teemme paljon yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa ja ravintolassamme käytetään suomalaisia tuotteita.

 

Tällä hetkellä aamiaiselle sämpylät tulevat suoraan naapurissamme toimivan Briossin uunista, sienisesongin aikaan Tornista eläkkeelle jäänyt tarjoilijamme kerää sieniä, joita käytämme ruokalistamme lisukkeina ja Torni olutta valmistellaan Stadin panimolla ja pian sitä tarjoillaan Tornissa!

Vierailusi Ravintola Tornissa ja majoituksesi hotellissa tukeekin työllistävää vaikutusta ja yhdessä Green Key sertifikaattimme ansiosta, voit olla varma valintasi vastuullisuudesta.