Viinilasien kilistelyä ystävien kanssa pikkujouluissa

Hauskat pikkujoulut ystäväporukalla

Pikkujoulut on ihana syy kerätä tuttu porukka kasaan ja tehdä jotain kivaa yhdessä. Katso vinkit, mitä kaikkea ravintoloissa on tarjolla ja varaa pian!

1. Pidä oma oluttasting - OlutHuoneet

Beer Tasting -maistelusetti sisältää neljä asiantuntijoiden valitsemaan olutta, joita voitte maistella rauhassa omalla porukalla. Myynnissä kaikissa OlutHuoneissa! Tutustu ja katso lähin OlutHuone »

2. Drinkkikoulu - Urban Rabbit

Rentoa yhdessäoloa, maistelua ja oivaltamisen hetkiä baaritiskin äärellä 4–6 hengen ryhmille. Varaukset 2 viikkoa etukäteen, jotta varmistamme sinulle elämyksellisen illan. Tutustu ja varaa »

3. Kiertoajelu Jouluratikan kyydissä

Ihastele Helsingin maisemia nauttien samalla glögiä ja pipareita joulumusiikin soidessa taustalla. Saat meiltä myös tonttulakin ja sen mukana maukkaan edun! Jouluinen SpåraKOFF on liikkeellä 24.11.–23.12. keskiviikosta lauantaihin. Katso aikataulu »

4. Champagne Tasting - Sing and Pore

Sing and Poren maisteluillassa sukelletaan samppanjan ylelliseen makumaailmaan. Maistelussa neljä eri samppanjaa (à 8 cl): Nicolas Feuillatte, Mumm Cordon Rouge, Alexandre Bonnet Perle Rosée ja Moët & Chandon Impérial Brut. Tutustu ja varaa »

5. Viinijooga - VENN

Mitä tulee, kun yhdistää elämän parhaat asiat: viinin, joogan, hauskanpidon ja hyvän seuran? No VENNin viinijooga tietenkin! Vaikka jooga ei ihan tuttu asia vielä olisikaan, niin ei hätää. VENNin viinijooga taipuu jokaiselta jokaiselle. Tutustu ja varaa »

6. Yksityinen karaokehuone - Sing and Pore

Juhli ja laula sydämesi kyllyydestä omalla porukalla Asian Spa Karaokessa. Juomatarjoilu pelaa kätevästi ilman jonottelua baaritiskillä, ja bileruoat voit tilata valmiiksi iltaa varten varauksen yhteydessä. Tutustu ja varaa »

7. Mocktailkoulu - VENN

Opi tekemään kaksi herkullista drinkkiä VENNin suositulta mocktaillistalta! 8–16 hengen ryhmille. Varattavissa myös cocktailkoulu – kysy lisää! Tutustu ja varaa »

8. Aasialainen oluttasting - Sing and Pore

Maisteluillassa tutustutaan japanilaisiin ja singaporelaisiin oluisiin, niille tyypillisiin ominaisuuksiin ja erityispiirteisiin. Ammattilaisen vetämä tasting tuo aivan uudenlaisen vivahteen oluesta nauttimiseen! Tutustu ja varaa »

 

+ Katso lisää ideoita pikkujouluihin »