Hamburger Börsille saunasertifikaatti

Turun sydämessä sijaitseva Original Sokos Hotel Hamburger Börs on saanut arvostetun Authentic Finnish Sauna Experience –sertifikaatin, joka myönnetään maailman parhaimpien saunaelämysten tuottajille.

Authentic Finnish Sauna Experience -laatumerkki myönnetään laatukäsikirjan kriteerit läpäisseille saunapalveluille. Sauna from Finland koostuu kymmenistä eri aloilla toimivista yrityksistä, joille suomalainen sauna on lähellä sydäntä. Sauna from Finland haluaa tehdä työllään suomalaisesta saunasta maailman parhaan ja on sen vuoksi kehittänyt Aito Suomalainen saunaelämys -laatukäsikirjan sekä Authentic Finnish Sauna Experience -sertifikaatin laatumerkiksi saunapalveluita tarjoaville yrityksille.Merkki viestii asiakkaille, sidosryhmille ja henkilöstölle, että sauna ja saunapalvelumme ovat laatutasoltaan maailman huippuluokkaa.

Sauna from Finland Ry. auditoi parhaita saunaelämyksiä puhtauden, moniaistisuuden, aitouden ja rentoutumisen näkökulmista, elämyksen kokonaisvaltaisuutta korostaen. Laatumerkkiä voi anoa Sauna from Finlandin suorittaman auditoinnin läpäisyt yritys tai yhteisö.

Asiakkaanamme voit siis luottavaisin mielin virittäytyä rentoutumaan, kun laatuasiat saunassamme ovat kunnossa.

Rentouttavan saunahetken tarjoavat lempeät löylyt, virkistävä pulahdus uima-altaaseemme, hemmotteleva jalkakylpy ja upea näkymä parvekkeeltamme. Tervetuloa saunomaan kaupungin kattojen ylle. 

 

Saunamme on avoinna
Aamusauna ma-su 7:00-10:00 / su-pe 18:00-22:00 ja la klo 16:00-22:00

Tutustu tilaussaunoihimme tästä

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan!

Original Sokos Hotel Hamburger Börs
Kauppiaskatu 6, Turku