Green Key - ympäristötunnus, ravintolat, Original Sokos Hotel Hamburger Börs, Turku

Hamburger Börsillä Turussa on nyt Green Key - ympäristötunnus

Haluamme tehdä ympäristöystävälliset valinnat sinulle helpoksi - myös ruoan suhteen - ja samalla tarjota upeita makuelämyksiä.

Ympäristöystävällisyys näkyy ravintoloissamme valikoimana lähiruokaa ja kauden kasvis- ja vegaaniruokaa.

Original Sokos Hotel Hamburger Börs ja sen ravintolat ovat saaneet Green Key -ympäristömerkin. Toimimme ravintoloissamme Green Keyn asettamien ympäristökriteerien mukaisesti. Kierrätämme kaiken mahdollisen aina pullonkorkeista biojätteisiin ja pyrimme minimoimaan hävikin. Suurin osa ostetusta sähköstämme on tuulivoimaa – ja pyrimme säästämään energiaa kaikin tavoin.

Hamburger Börsissä olemme sitoutuneet niin henkilöstömme kuin asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja majoitustoiminnan ympäristörasituksen pienentämiseen. Saamamme Green Key - todistus perustuu majoitusalalle suunniteltuihin ympäristökriteereihin, joiden noudattamiseen sitoudumme.

 

Nyt myös sinulla on entistä paremmat mahdollisuudet tehdä ympäristön kannalta kestäviä valintoja sekä pienentää omaa hiilijalanjälkeäsi niin majoittuessa kuin syödessäkin. Rakennetaan kestävää matkailua yhdessä.

 

Lue lisää Green Keystä