Hääyö, Solo Sokos Hotel Torni Tampere, Tampere, sviitti

Hääyö Suomen korkeimmassa hotellissa Tampereella

Vietä hääyö uniikin tornihotellin sviitissä Tampereen keskustassa Solo Sokos Hotel Tampereen Tornissa! Valitse upea Ultimate Solo -sviitti tai kaunis Junior Suite huoneenkorkuisine ikkunoineen kaupungin kattojen yllä.

Torni Tampereen Ultimate Solo -sviitti on hulppea vaihtoehto hääyöhön. Kahden huoneen ja saunan sviitissä on 62 m2 pelkkää luksusta. Huoneet sijaitsevat hotellin 24. kerroksessa. Näin korkealta on hyvä aloittaa uusi yhteinen elämä!

Junior Suitessa on makuu- ja olohuone sekä huoneenkorkuiset ikkunat. Kylpyamme ylellisine kylpyhuonetuotteineen kuuluu varustukseen.

 

Ikimuistoinen hääjuhla Tampereen tornihotellissa

Vietä ikimuistoinen hääjuhla vanhojen veturitallien tunnelmallisissa tiloissa. Hääjuhla Solo Sokos Hotel Torni Tamperessa on aina uniikki.

Paja Kongressissa, vanhassa veturitallissa, sijaitsee erikokoisia tiloja, joita voidaan muokata juhlavieraiden henkilömäärän mukaan. Näyttävät, siirrettävät seinäpinnat esittelevät vieraille Tampereelta tuttuja rakennuksia, historiaa, paikannimiä ja teemoja.

Tarjoilu, koristelu ja ohjelma hoituvat kaikki kauttamme. Valkoisilla liinoilla tai tamperelaisittain vähän rennommin.

 

Varaukset ja tiedustelut:
Tampereen Sokos Hotellien myyntipalvelu, puh. 020 1234 630 sales.tampere@sokoshotels.fi

Puhelun hinta 020-alkuisiin numeroihin 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

 

Solo Sokos Hotel Torni on kunnianosoitus Tampereen historialle ja 88 metrin korkeudellaan se nousee Suomen korkeimmaksi asuinrakennukseksi. Illan viimeiset samppanjat nautitaan hotellin Moro Sky Barissa, joka on tyylikäs näköalaravintola kattoterasseineen.