fafaspori

Fafa's saapuu Poriin!

Satakunnan Osuuskauppa avaa Fafa's-ravintolan joulukuussa 2019.

Satakunnan Osuuskauppa avaa Fafa's-ravintolan joulukuussa 2019.

Fafa's on valittu Helsingin parhaaksi street food -ravintolaksi kerta toisensa jälkeen. Nyt Fafaksen herkulliset falafelit, meze-annokset ja pitat saadaan myös Poriin. Fafa's avaa ovensa kauppakeskus IsoKarhun katutasoon (Yrjönkatu 14) joulukuussa 2019.

Fafa ́s on joulukuussa 2011 perustettu terveellistä ja ravinteikasta katuruokaa tarjoileva ravintolaketju, jonka Lähi-itään ja Välimerelle kumartava menu koostuu pitaleivistä ja maukkaista salaateista. Käsintehdyistä pitoistaan tunnettu ketju keskittyy vegaaniseen ja kasvisruokaan, mutta tarjolla on myös liha-annoksia.

Fafa'sin taustalla on rakkaus hyvään ruokaan ja tunnelmaan. Porin avauksen jälkeen ravintoloita on yhteensä 42 Suomessa ja ulkomailla.

"On hienoa, että pääsemme tuomaan tämän raikkaan ja laadukkaan street food -ravintolan Poriin. Fafa´s tuo tarjontaan jotain sellaista, mitä täällä ei vielä ole. Hienoa Fafa'sissa on laadukkaan ruoan yhdistyminen rentoon ja avoimeen tunnelmaan", iloitsee ravintolakaupan ryhmäpäällikkö Henri Salonen.

"Satakunnan Osuuskauppa haluaa osaltaan olla huolehtimassa keskustan elävöittämisestä ja palveluiden kehittämisestä. Olemme jo pitkään etsineet sopivaa liikepaikkaa ja nyt sellainen löytyi IsoKarhusta. Fafa's on loistava valinta niin lounaspaikaksi kuin iltojen ja viikonloppujen herkutteluhetkiinkin. Annokset saa helposti ja nopeasti myös mukaan." kertoo toimialajohtaja Pekka Kakko.

"Hienoa saada tunnettu ja vetovoimainen Fafa´s Porin keskustaan, ja sen myötä Satakunnan Osuuskauppa vuokralaiseksi IsoKarhuun", sanoo Cityconin keskuspäällikkö Tero Kormano.

www.fafas.fi

Lisätietoja:
Henri Salonen
Ravintolakaupan ryhmäpäällikkö
puh. 050 527 8744
henri.salonen@sok.fi