Etätyöpäivä Triplassa Pasilassa

Jos kaipaat vaihtelua kotitoimistoon, meiltä Original Sokos Hotel Triplasta löytyy rauhallista tilaa etätyöskentelyyn.

Meille on helppoa ja mutkatona tulla ja viihtyä.

Tunnelmallisesta Kylä -kahvila & baaristamme löytyy rauhallisia sopukoita, joihin voit mukavasti asettua työskentelemään vaikka koko päiväksi. Pistorasioita on istuinryhmien läheisyydessä mukavasti ja kahvilamme valikoimasta löytyy herkkuja pienempään ja isompaankin nälkään.  

Päivän voit aloittaa vaikka herkullisella hotelliaamiaisellamme 17,50 € hintaan. Buffet-aamiainen on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 6.30-9.30 ja viikonloppuisin klo 7-10.30.

Jos kaipaat yksityisempää tilaa lyhyeksi aikaa maksimissaan kuudelle hengelle, voit tiedustella vastaanotostamme mahdollisuutta vuokrata kokoustilan hintaan 30 € / tunti. Tarjous koskee saman päivän tilavarauksia ja on voimassa saatavuuden mukaan.

Rauhallinen etätyöskentely onnistuu myös hotellihuoneissamme alkaen 59 € / 1-2 hh. Päivähuone tarjoaa oman hetken ja oivat puitteet etätöihin tai lepoon rauhallisessa hotellissa. Tarjoamme mahdollisuutta varata päivähuoneen klo 7-18 väliseksi ajaksi. Tarjous on voimassa 28.2.2021 asti. Hintaan sisältyy: päivähuoneen käyttö klo 7.00-18.00, kahvinkeitin huoneessa ja wifi. Varaa huone täältä »

Tervetuloa meille töihin!