Elokuun menovinkit Tampereelle

Elokuussa lämpö ja aurinko vielä hellii ja Tampereella riittää koettavaa ja ihmeteltävää moneen makuun. Nappaa asiakasomistajan kesädiili sivuiltamme ja tuu lomalle Tampereelle! Tässä muutamia menovinkkejä elokuun viikonlopuille.

 

Paja Barissamme livekeikat perjantaisin ja lauantaisin klo 22:30, vaihtuvat esiintyjät näet täältä. Keikoille aina vapaa pääsy.

 

Kauppahallin iltahalli 2.8.

Halliin pääsee ostoksille ja murkinalle klo 20 saakka. Voit siis nauttia pidemmälle iltaan nostalgisen Kauppahallin tunnelmasta, tuoreista raaka-aineista, maukkaasta ruoasta sekä vertaansa vailla olevasta palvelusta.

 

Saarihelvetti 2.-3.8.

Vihreässä ja vehreässä Viikinsaaressa raikaa elokuun alussa tutun tyly, rankka ja iskevä musiikki, kun kahdella lavalla lietsoo raskasta hurmosta yhteensä 20 yhtyettä. Perjantain ja lauantain aikana Viikinsaaressa soittavat muun muassa Turmion Kätilöt, Korpiklaani, Turisas, Fear of Domination, Trollheims Grott, Bloodred Hourglass, Tyrantti, Awake Again ja Everwave. Lauantain Burlesque Special Show marssittaa puolestaan side show -stagelle kymmenen toinen toistaan näyttävämpää ja taitavampaa esiintyjää.

 

Pyynikki-ilmiö 2019 4.8.

Suomen mielenkiintoisimmaksi kantritulokkaaksi ja bluegrass-lähettilääksi tituleerattu Steve ‘n' Seagulls saapuu Pyynikille jo kolmannen kerran. Viisihenkinen orkesteri on työstänyt uusimmista sekä rakkaimmista hard rock- ja metallikappaleista sekä listahiteistä versiot, joissa mandoliini helkkää, hanuri soi ja coltti käryää.

 

Laikun Lindyt 4.8. ja 18.8.

Nämä lindy hop -bileet on tarkoitettu kaikille! Pääset nauttimaan hyvästä musiikista, mahtavasta tanssiseurasta ja irrottelemaan tanssilattialla rennossa tunnelmassa. Voit saapua paikalle ilman paria ja ennakkoilmoittautumista. Lindy hop -alkeisopetus klo 17-18, tanssit klo 18-21. Tapahtumaan on vapaa pääsy, ei ikärajaa. Tule viettämään kauniita kesäiltoja tanssin pyörteissä hyvässä seurassa!

 

Punainen Tampere kävelykierros sunnuntaisin 4.-25.8.

Työväenmuseo Werstaan opastettu kävelykierros Tammerkosken, tehtaiden ja työväestön kaupungin synnystä ja kasvusta. Reitti Tammerkosken yläjuoksulta alajuoksulle. Kesto 1,5 tuntia, liput 7/4 €.

 

Puistokonsertti 9.8.

Tampere Filharmonian, Tampere-talon ja Tampereen Sähkölaitoksen yhteisessä Puistokonsertissa orkesterilta kuullaan maistiaisia tulevan kauden ohjelmasta Santtu-Matias Rouvalin johdolla. Orkesteria lämmittelee The Dumb Stuff Band solisteinaan Mikko Leppilampi & Johanna Försti. Tuttuja pop- ja rockhittejä svengaavina swingeinä ja jouhevina jazzversioina tarjoilee S-Wings by DJ Juissi. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

 

Muumimuseon puutarhajuhla 10.8.

Tove Janssonin syntymäpäivän ja 2-vuotiaan Muumimuseon kunniaksi järjestettävä Puutarhajuhla tarjoaa ruokaa ja juomaa, mukavaa yhdessäoloa, musiikkia, teatteria, satutuokioita ja muumianimaatioita kaikenikäisille.

Puutarhajuhlan toimintapisteillä voi mm. pelata minigolfia, nauttia karusellin kyydistä, saunoa ja kylpeä paljussa, ottaa yhteiskuvia Muumipeikon ja Niiskuneidin kanssa tai tehdä löytöjä Muumituotteiden kirpputorilla. Elävästä musiikista vastaavat Tähdet, tähdet -ohjelmassakin hurmannut upeaääninen Ilta sekä Osmo Ikosen johtama akustinen SuomiLOVE-bändi. 

 

MMMBOP 90's risteily 16.8.

Suomen Hopealinjat vie kesäsuomalaiset vuonna 2019 aikamatkalle 1990-luvulle. MMMbop 90's -risteilyjen merkeissä nautitaan parhaasta kesämusasta Tampereen Pyhäjärvellä. Bileet alkavat klo 20. Laiva risteilee Pyhäjärvellä klo 21-24. Risteilylippuun sisältyy 90's-ruokabuffa! Risteilyliput alk. 35€. Risteily on K18, A-oikeudet.

 

Särkänniemi Happy Hours 16.8.

Huvilaitteet pyörittävät klo 15–22, ja bileet jatkuvat Särkänniemessä aina klo 00.30 saakka livemusiikin, pelien ja hyvän ruoan ja juoman merkeissä. Ravintola Näsinneulan huippukokit laskeutuvat tapahtuman ajaksi huvipuistoon ja kokkailevat festarikansalle maistuvaa street foodia rennolla twistillä. Huomioithan, että tapahtuma on maksullinen ja huvipuistoalueen ikäraja on tapahtuman aikana K-18.

 

Hiedanrannan puutarhajuhlat 17.8.

Koko perheen kesäkauden päätösjuhla täyttyy tuttuun tapaan mm. eri taiteenalojen esityksistä, työpajoista ja opaskierroksista. Tapahtuma huipentuu illalla järjestettäviin lavatansseihin, joiden rytmistä vastaa Huojuva Komppi

 

Viikinsaaren venetsialaiset  24.8.

Viikinsaaren Venetsialaisilla esiintyvät tamperelaiset laulaja-lauluntekijät Holmala ja Laura Moisio, helsinkiläinen syvä tulkitsija Mirel Wagner sekä Tähdet tähdet -ohjelmasta tuttu, suomipopin kärkikastiin omalla tyylillään kohonnut Samae Koskinen, joka hurmaa Viikinsaaressa Korvalääke-yhtyeensä kera. Viikinsaaren kaikki ravintolapalvelut ovat luonnollinen osa Venetsialaisia. Festival & Dinner -paketti on helpoin tapa saavuttaa tapahtuman maut, mutta sekä ruokaravintola, grilli että juomapisteet palvelevat vaivatta ja sujuvasti kaikkia juhlijoita. Myös Viikinsaaren yhteissaunan vapaa käyttö kello 17-22 kuuluu pääsylipun hintaan. 32 € + toimituskulut, Festival & Dinner 56,50 e + toimituskulut.

 

Elojuhlat tallipihalla 25.8.

Vierailevia kädentaitajia tapahtumapihalla myymässä kauniita käsitöitään ja ihania herkkuja. Perheen pienimmille ponitalutusta (pieni käteismaksu). Terassilla monenlaisia herkkuja tarjolla. Elävää musiikkia, Lady Nana Trio esiintyy klo 12-16 välisenä aikana. Vapaa pääsy.

 

Vastaanotomme henkilökunta auttaa mielellään onnistuneen Tampere loman suunnittelussa!