Elämys päivät Salve

Elämyksiä kaikille aisteille Salvessa!

HOK-Elannon ravintoloissa vietetään syyskuussa Elämys!-päiviä. Ravintola Salvessa on tarjolla mielenkiintoisia meritarinoita – yllätyksiä unohtamatta
Toista kertaa järjestettävät Elämys!-päivät ovat kaikille asiakasomistajille räätälöity hauska tapahtumakokonaisuus, joka levittäytyy yli 90 HOK-Elannon ravintolaan. Kiehtovista elämyksistä ja erinomaisista eduista pääsevät nauttimaan kaikki omistajan etukorttia taskussaan kantavat, ja teemat vaihtuvat ravintolan mukaan.
 
Ravintola Salvessa asiakkaat pääsevät kuuntelemaan kokeneen merenkävijän Pekka Pirin mielenkiintoisia tarinoita. Piri on elämänsä aikana tehnyt huiman seikkailun matkustamalla avoveneellä Suomesta Islantiin yhdessä kirjailija Matti Pullin kanssa. Vuonna 1994 tehdystä matkasta riittää kerrottavaa, ja mies on kirjoittanut reissusta myös kirjan Saagojen kutsu.
- Ravintolailta ei ole koskaan pelkkää hyvää ruokaa ja juomaa, vaan enemmänkin kokonaiselämys kaikille aisteille. Siksi haluamme tarjota asiakkaillemme näitä Pekan mielenkiintoisia tarinoita, Salven ravintolajohtaja Linda Rosilainen-Susi kertoo.
 
Luvassa yllätyksiä asiakkaille
 
Pekka Pirin meritarinoita pääsee kuulemaan Salvessa 11.-14.9. klo 15.30 alkaen. Tarinatuokion kesto on noin puolisen tuntia, jonka aikana yleisö pääsee esittämään miehelle myös kysymyksiä. Tämän lisäksi Salven henkilökunta haluaa myös yllättää asiakkaitaan, mutta yllätysten sisällöt jäävät vielä salaisuudeksi.
 
Elämys!-päivät järjestetään HOK-Elannon ravintoloissa 7-17.9. Luvassa on fiilistelyä myös lukuisilta yhteistyökumppaneilta, kuten Suomen Punaiselta Ristiltä, Ateneumin taidemuseolta ja Sinebrychoffilta. Osaan tapahtumista pitää ilmoittautua etukäteen, ja kaikki kampanjan tapahtumat omistajille ilmaisia.