Brain Box, break out room, kokemuskokous

Brain Boxista kokemuskokouksia

Kokemuskokouksissa tehdään tavanomaisesta erityistä! Luova ympäristö ja ihanat jokimaisemat mahdollistavat uusien ideoiden syntymisen ja tuloksesta ajankäyttöä.

Kun oma toimisto tuntuu tylsältä on mukava tietää, että työpaikan voi vaihtaa päiväksi tai pariksi. Ota työporukkasi mukaan ainutlaatuiseen ympäristöön kehittämään liikeideoita, suunnitelemaan virkistyspäiviä tai pitämään viikkopalaveria. Brain Box-tilassamme yhdistyvät ihana turkulainen jokinäköala, mukavat kalusteet ja kekseliäitä ratkaisuja tuloksekkaan päivän pitämiseen.

Brain Box -työskentelyhuone on suunniteltu parantamaan keskittymistä, kannustamaan omaperäistä ajattelua ja luovuutta, sekä tietenkin hauskanpitoon! Tilan liitutauluseinä houkuttelee raapustamaan ajatuksia ja ideoita, keinutuolissa keikkuu villeimmätkin ideat esille ja pelien avulla jopa tauotkin halutaan viettää työtilassa.

Historiaa on väsymystä pitkän työpäivän jälkeen - tämä työtila saa energiatasot nousuun ja on taatusti tavallista työpistettä hauskempi ratkaisu.