bistro vilho ravintola

Bistro Vilho: Mestarin otteessa

Tervetuloa Bistro Vilhoon! Tutustu tarinaamme tästä.

Vain jatkuvasti parantamalla voi kehittyä ammattilaisesta mestariksi, alansa huipuksi. Mestari näkee kokemuksellaan ja asenteellaan ammattilaista kauemmas. Hän ei koskaan tyydy tämänpäiväiseen suoritukseen, vaan tekee sen huomenna paremmin. Joka päivä.


Sellainen vaatii ihan omanlaistaan asennetta. Ne, keillä tämä asenne on työskentelevät meillä Bistrossa. Tiskillä, salissa ja keittiössä. Kaikissa vuoroissa.


Meidän asiakkaamme kokevat mestareidemme otteen kaikissa asiointinsa vaiheissa. Alusta loppuun. He kokevat meillä aina jotain henkilökohtaista ja ainutlaatuista.


Meillä on mukava rentoutua pitkin päivää. Meillä saa istua aamusta iltaan ja katsella ihmisten tulemisia ja menemisiä.
Ja kun he menevät, he tietävät, että he tulevat palaamaan.