Original Sokos Hotel Albert, Helsinki, henkilökunnan suositukset

Albertin henkilökunta vinkkaa Helsingin mielenkiintoisimmat tapahtumat

Iloisen ja palvelualttin Original Sokos Hotel Albertin emännät ja isännät ovat parhaita asiantuntijoita vinkkaamaan, mitä Helsingin vierailulla kannattaa tehdä ja nähdä.

Albertin väki rakastaa talvea ja etenkin joulun odotusta. Sen vuoksi suosittelemme lämpimästi tutustumaan jouluun virittäviin tapahtumiin Helsingissä. Tapahtumien lisäksi jo pelkästään Punavuoren kaduilla kulkeminen ja Koffin puiston tunnelmasta nauttiminen tuovat iloisen talvimielen.

20.11.2016 Aleksin joulukadun avajaiset

Joulun odotus alkaa virallisesti siitä, kun joulukatu avataan  virallisten seremonioiden siivittämänä.
Avajaisohjelma alkaa Tuomiokirkon portailla kello 15.00. Ohjelma huipentuu Joulupukin tuodessa terveisensä Korvatunturilta ja kaupunginjohtajan sytyttäessä jouluvalot kello 16.00. Vapaa pääsy. Valojen sytyttyä jouluparaati aloittaa matkansa ydinkeskustan halki jakaen joulumieltä Aleksanterinkadun, Mannerheimintien, Pohjoisesplanadin ja Unioninkadun varrelle kerääntyneelle yleisölle.

11.-23.11.2016 Lumikuningatar-baletti

Kenneth Greven koko perheen baletti Kansallisoopperassa perustuu H. C. Andersenin samannimiseen satuun vuodelta 1845.  Ikäsuositus yli 6-vuotiaille. Liput Lippupisteestä, www.lippu.fi

16.-26.11.2016 Showhat Aleksanterin teatterissa

Aleksanterin teatteri sijaitsee kivenheiton päässä Albertista. Suomen valovoimaisimmat drag-kuningattaret, Osku Heiskanen ja Jarkko Valtee, lupaavat nostaa Aleksanterin teatterin tunnelman ja korkkarit kattoon kaksituntisessa ilotulituksessa, josta ei glamouria, ajan hermolla sykkivää huumoria, paljettien säihkettä ja mukaansa tempaavaa menoa puutu. Liput Ticketmasterista, www.ticketmaster.fi. Suositellaan yli 12-vuotiaill

2.-6.12.2016 Naisten joulumessut Wanhassa Satamassa

Joulumessuilla myydään naisten uusia, kotimaisia ja omatekoisia tuotteita: mm. koruja, neuleita, mattoja, keramiikkaa, nahka- ja puutöitä, asusteita, vaatteita, leivonnaisia, jouluherkkuja ja joulukoristeita.