Original Sokos Hotel Albert, Helsinki, henkilökunnan suositukset

Albertin henkilökunta vinkkaa Helsingin mielenkiintoisimmat tapahtumat

Iloisen ja palvelualttiin Original Sokos Hotel Albertin emännät ja isännät ovat parhaita asiantuntijoita vinkkaamaan, mitä Helsingin vierailulla kannattaa tehdä ja nähdä.

Albertin väki rakastaa talvea ja sen vuoksi suosittelemme lämpimästi tutustumaan talvisiin tapahtumiin Helsingissä. Tapahtumien lisäksi jo pelkästään Punavuoren kaduilla kulkeminen ja Koffin puiston tunnelmasta nauttiminen tuovat iloisen talvimielen.

Electric Festival by Kiss 3.-4.3.2017

Suomen suurin talvifestari Electric Festival by KISS valtaa Messukeskuksen maaliskuusssa.

Muumipeikko ja pyrstötähti 3.-16.3.2017

Anandah Konosen koreografia Suomen Kansallisoopperassa tuo jännittävän ja tutun tarinan baletin maailmaan.

Mikael Gabriel 17.3.2017

Mikael Gabriel suuntaa alkuvuodesta uransa ensimmäiselle kiertueelle. Laajamittainen HIMMEE-kiertue tuo Mikael Gabrielin esiintymään Helsingin jäähallille.

Taitoluistelun MM-kilpailut 29.3.-2.4.2017

Taitoluistelun MM-kilpailut järjestetään maaliskuussa 2017 Helsingissä Hartwall Areenalla. Tapahtuma kerää laajan kansainvälisen yleisön ja Suomi pääsee osoittamaan jälleen kerran merkityksensä taidokkaana suurtapahtumien järjestäjänä. Tapahtumaan odotetaan noin 65 000 katsojaa kotimaasta ja ympäri maailman.

Seurasaaren pääsiäiskokot 15.4.2017 klo 18:30

Pohjalaisen perinteen mukaan "lankalauantaiehtoo" on vuoden huonomaineisin ajankohta ja silloin on syytä polttaa tulia. Lankalauantaina roihuavat jälleen pääsiäiskokot Seurasaaren Juhlakentällä. Aluksi poltetaan pienempi narrikokko ja sen jälkeen varsinainen pääsiäiskokko. Juhlakentällä voi grillata omia eväitä ja myös kioski palvelee yleisöä tapahtuman aikana.

Lapsimessut Messukeskuksessa 21.-23.4.2017

Lapsimessut on vuoden hulvattomin viikonloppu koko perheelle. Samalla lipulla myös Kädentaito, OutletExpo, Model Expo sekä 22.-23.4. Eläinystäväni -messut.