Kaarna ravintola Helsinki lahjakortti ravintolalahjakortti

3 x lahjaidea kesän juhliin

Näillä lahjavinkeillä teet sankarin päivästä unohtumattoman.

Kesällä kannattaa juhlia aina kun mahdollista. Lomakautta värittävät tietenkin virallisemmat juhlat kesähäistä konfirmaatioon, mutta aurinko ja pitkät vapaat rohkaisevat juhlistamaan myös pienempiä merkkipäiviä.

1. Kahvituokio kaverin kanssa

Nimipäivät, synttärit tai ihan vaan yhteinen hetki elämänne kesän kunniaksi? Ystävää kannattaa muistaa lahjalla pienestäkin syystä. Olipa kyseessä paras ystävä, sisko, äiti tai isä, yhteinen aika on investointia ihmissuhteeseen – vie siis kaveri kahville! Valitse kahvila, vie ystävä yllätyksenä paikan päälle ja anna sitten lahjan saajalle vapaat kädet kakkuvitriinien ja kahvivalikoimien kanssa.

2. Ravintolailta rakkaalle

Jotkut juhlapäivät tapahtuvat vain kerran elämässä. Konfirmaatio, ylioppilasjuhlat, kesähäät ja pyöreiden täyttäminen ovat elämän merkkipaaluja, joita on syytä juhlia ihanan illan muodossa. Pitkän kaavan kautta nautittu illallinen on hyvä lahjaidea niin nuorelle kuin vanhallekin päivänsankarille – kunhan varmistat ennen pöydän varaamista, että valitsemasi ravintola on lahjansaajan mieleen.

3. Hotelliyö isoon juhlaan

Silloin, kun läheistä haluaa muistaa runsaalla kädellä, on mahdollisuus irtiottoon erinomainen valinta. Hotellilahjakortti on helppo tapa tarjota ylellinen lahja mitä erilaisemmissa tilanteissa oleville juhlijoille, sillä visiitti on helppo räätälöidä lahjansaajan näköiseksi: Huonepalvelu vai buffetaamiainen? Kylpylä- vai kaupunkihotelli? Kauneushoitolaan vai salille? Hotellilahjaa arvostavat niin uunituoreet vanhemmat, vastavihitty nuoripari kuin pitkän opiskelu-urakan loppuun saattanut maisterikin.

Lahjanantajan täsmävinkki:

S-ryhmän lahjakortilla läheisen muistaminen sujuu mutkattomasti. Kortille voi ladata minkä tahansa summan 10–250 euron väliltä, ja lahjansaaja voi käyttää sen haluamallaan tavalla missä ja millaisessa seurueessa haluaa. Kortti käy S-ryhmän toimipaikoissa ravintoloista hotelleihin ja tavarataloihin. Lahjakortteja voi ostaa kaikista S-ryhmän toimipaikoista. Ravintolalahjakortteja saa ostettua ravintoloista, ja hotellilahjakortteja hotellien vastaanotoista. Kortti on voimassa kaksi vuotta latauspäivästä.
https://www.s-lahjakortti.fi/

Jos hankit lahjan kaveriporukan tai perheen yhteislahjana, on kulut helppo tasata käyttäen S-mobiilin Siirto-mobiilisovellusta, jolla rahat siirtyvät silmänräpäyksessä tililtä toiselle pelkän puhelinnumeron avulla.