Sopeutamme toimintaamme vallitsevaan tilanteeseen ja suljemme ravintolatilamme pe 27.3. alkaen toistaiseksi. Keittiömme toimittaa TAKE AWAY -annoksia
 
Trattoria on iloa ruoasta ja jakamisesta, se on mielihyvää yhdessäolosta ja yhteisistä, tulevaisuuteen voimaa antavista hetkistä. Trattorian maut ja tunnelmat johdattavat sinut ja ystäväsi kohti parhaita yhteisiä kokemuksia.
 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,1)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Henkilökunta vaikutti kiireiseltä ja hieman ärsyyntyneeltä kun saavuimme ravintolaam ja yritimme löytää jonkun jolle kertoa että meillä oli pöytävaraus.”
“Ympäristö on erittäin mielyttävä”
“Hyvä ruoka ja nopea palvelu.”
“Ravintolan sijainti on hyvä kaveriporukan lounastapaamiaeen. Ruoka on ok, hintataso melko korkea. Siisti ja viihtyisä paikka.”
“Kauan joutui odottamaan ruokaa saapuvaksi. Ystävällinen palvelu. Henkilökunnan vähyys asiakkaisiin nähden pientä.”
“Iloisen, kohteliaan ja hyvän tarjoilijan (miestarjoilija) vuoksi. Lisäksi maistuvan ruuan vuoksi. Myös sijainti hyvä!”
“Vierailumme ajankohta (n. klo 17:00) oli aikana, jolloin selkeästi valmistauduttiin iltaan. Henkilökunta keskusteli keskenään; tosin asiakkaat huomioiden. Tilaa ravintolassa oli hyvin. Pöytään ohjaus ja tilausten ottaminen (eri tarjoilijan toimesta) tapahtui luontevasti. Tilauksessa ja sen toimituksessa kaikki oli ok. Ruoka oli laadultaan ja maultaan ihan ok. Varmasti torin valmistuttua ikkunasta avautuva näköala lisää viihtyvyyttä.”
“Hyvä sijainti, viihtyisä tunnelma, hyvä palvelu”
“Ruoka oli todella hyvää.Palvelu aivan ensiluokkaista.Meitä palveli lyhyttukkainen nainen...lukikohan nimineulassa Nikkis? Etsi oma-aloitteisesti ja pyytämättä tietoja meille Turun pakopeleistä.Erittäin ystävällinen tarjoilija!!!????????????”
“Leikkeet joita oli tarjolla olivat vetisiä,eikä lämmin ruoka ollut muutenkaan mieleistä.Pisti silmään miksi siellä oli sitruunoita pöydissä kokonaisena?oliko tarkoitus häivyttää hajuhaittoja? Ja kokilta rikkoutui lautanen ja hetken päästä kilisi särkyneet astiat taaempana?tuli sellainen olo ,että siellä ei ollut kaikki niinkuin pitää!! Ja jotenkin aivan liian pimeää keskellä päivää?”
“Keskeinen sijainti, ruoka maukasta.”
“olen asioinnut siellä ennenkin ja olin tyytyväinen”
“Här var allt i sin oedning och det fanns gott om utrymme. Personalen var vänlig.”
“Bra service och tillräckligt god mat för ytterligare besök.”
“Bra urval med bra sortiment i salladsbordet. Priset på normal lunch borde gå enligt luncförmån nu är det på dyrare sidan.”
“Kaikkineen viihtyisä kokemus ja helppo ratkaisu hotellissa yöpymisen vuoksi”
“Ruoka ja palvelu olivat melko hyvät. Suositeltu viini oli paitsi hyvää myös kohtuuhintaista. Söisin ravintoloissa useammin mikäli ruokajuomani eli viini olisi kohtuuhintaista, mitä se yleensä ei ole.”
“Helppo mennä, hyvä ruoka ja palvelu”
“Hyvä ruoka, erinomainen oalvelu”
“Meillä oli valitettavan kiire joten ei voinut ajan kanssa nauttia. Tällä kertaa kaikki meni nappiin ruoka ja palvelu mutta on myös pettymyksiä menun suhteen aikaisemmilta kerroilta.”
“Bataattilohkoissa ja salaattipöydän porkkanoissa käytettiin jotain maustetta joka ei ollut mieluista. Bataatti on sentään yleensä aina hyvää! Petyin.”
“Käyn Trattoriassa lounaalla. Ruoka on hyvää ja riittävän monipuolista. Hinta 12€ on noin pari euroa kalliimpi kuin yleinen taso lounaalla. Trattorian sijainti sopii minulle kun käyn muutenkin talossa ostoksilla ym.”
“Lounassalaattipöytä on monipuolinen, nyt illalliskokemus ihan ok, ei mitään erityistä.”
“Hyvä ruoka, kohtuullinen hinta, hyvä palvelu, s-ravintolan etuviini oli loistavaa.”
“Niinkuin vastauksistani käy selville, ruoka on aina hyvää, hyvin esillä ja paikat aina siistinä.Ensi viikolla taas nähdään??”
“Esim.hölökunnan huomion saaminen vaikeaa,kun halusi tilata lisää juomia”
“Joskus ruuhkaa. Ensimmäisellä kerralla odotin pääruokaa pöytään koska kukaan ei ollut kertonut että se pitää itse noutaa”
“Jos haluaa mennä suuremmalla porukalla mukavaan, konstailemattomaan paikkaan jossa ruoka ihan hyvää suosittelisin.”
“Muutoin erinomainen paikka,antaen lounasaikaan osittain epäsiistin vaikutelman. Runsaasti korjaamattomia astioita pöydillä,joita sai itse raivata jotta sai pöydän puhtaaksi”
“Kyllä”
“- sijainti keskeinen - väljyyttä, ei tarvitse istua aivan kylkikyljessä, mahdollisuus keskusteluun - saneerattu, siisti ruokapaikka - hinta kilpailukykyinen”
“Vierailumme oli kaikin puolin onnistunut”
“Maukas ruoka ja siisti paikka”
“Ihan kiva paikka, mutta hinta-laatu-suhde ei ehkä ihan minun budjettiin sopivaa. Ruoka oli ok ja valkoviini samoin, paikkana ihan kiva toisaan ja varsinkin jos asuu hotellissa siinä. Muuten suosin sitä Walo-baaria ja nälän yllättäessä varmaan jotakin muuta paikkaa tilanteen mukaan.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu tältä oli mukava”
“Ok!”
“Ravintolan yleisilme oli siisti ja tyylikäs. Ruokien sijoittelu ja maksumahdollisuudet olivat ensikertalaiselle sekavia. Näihin olisi hlökunnasta jonkun hyvä heti puuttua ja kertoa heti alusta, missä ja miten tässä ravintolassa on tarkoitus toimia (esim. koska erityistä kassaan maksumahdollisuutta ei vaikuttanut olevan).”
“Palvelu hyvää mutta ruoka mauton .”
“Maten läcker, betjäningen vänlig och sakkunnig. Negativt: musiken tycks vara avsedd för tonåringar, trots att kundernas medelålder är ganska hög.”
“Kaikissa pöydissä oli likaiset astiat. Itse jouduin pesemään pöydästä edellisten syöjien jäljet. Salaattiosio heikohko. Lämmin ruoka erittäin hyvää.”
“Nopea lounaspaikka”
“Viihtyisä, ystävällinen asiakaspalvelu, maukas ruoka.”
“Lounas on monipuolinen ja maistuva. Punajuurihummus on mielettömän hyvää ❤”
“Söin pizzan. Pohjan tomaattikastikkeesta oli jäänyt suola kokonaan pois, outoa laittaa pizzaan suolaa lisää . Kyseessä margarita pizza. Mieheni annos taas ylisuolainen”
“Todella mielyttävä paikka!!!”
“Tällä kertaa palvelu toimi hyvin. Edelliskerralla oli aikamoisia puutteita. Annoksesta puuttui oleellinen raaka-aine.”
“Viihtyisä ympäristö, monipuolinen salaattipöytä ja hyvä makumaailma.”
“Koska itse olin tyytyväinen, niin uskon, että tuntemani ihmiset yhtyvät mielipiteeseeni, kunhan ovat tutustuneet paikkaan.”
“Paikka ok, ruoka ok”
“'Helppo' ravintola tulla ja viihtyä”
“Lounaalle tultaessa ateriointi maksetaan sisäänkäynnin luona olevalle kassalle. Lounaan aikana kyseiselle kassalle on ollut useana päivänä mielestäni turhan pitkä jono ja jonotusaika ainakin niitä hetkinä, kun olen paikalle saapunut. Näin on ollut ainakin viikkoina 7 ja 8. Viikolla 8 kävi yhtenä päivänä niin, että kassahenkilö kertoi jonossa oleville asiakkaille, että maksun voi suorittaa myös tiskille. Tiskillä ollut kassakone toiminutkaan, vaan asiakkaat joutuivat tulemaan takaisin jonottamaan.”
“Itselle läheinen paikka.”
“Lounasruoka tarjontaan lisää vaihtuvuutta. Salaattipöytä on aina hyvää, joka usein pelastaa jos lämmin ruoka ei ole ihan priimaa.”
“Jonoa”
“Ihan mukava sijainti, kiva pistäytymispaikka, S-etuhinnat, hyvät viinisuositukset, mainiot tarjoilijat ??????”
“Todella ystävällinen ja palveluhenkinen tarjoilija olisiko hänen nimensä ollut Hanna. Ainoa homma mikä ei toiminut hyvin oli kun odotimme että meidät ohjataan pöytään, joutui odottamaan todella pitkään.”
“Me oltiin yötä siinä hotellissa. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Juomat oli aika hintavia”
“Kaikki meni erittäin sujuvasti, ruoka maittoi. Mikö hienointa lapset viihtyivät??”
“Hyvät salaatit, nopea”
“Ystävällinen ja asiantunteva palvelu, herkulliset antimet, viihtyisä miljöö.”
“Olen suositellut monelle kaverille ja tulen myös itse uudelleen”
“Siisti asiakkaan huomioiva paikka keskustassa, johon on helppo poiketa.”
“Viihtyisä ja nopea lounasravintola”
“hyvää ruokaa kohtuu hinnalla. Ja erittäin hyvä palvelu.”
“kaikin puolin miellyttävä ravintola kokemus”
“Ruoka on hyvän näköistä mutta vähän mautonta”
“Tunnelma ja sisustus oli kaunista. Jälkiruoka Limoncello oli todella kiva yllätys!”
“Ruoka oli erinomaista ja henkilökunta mukavaa. Ystävänpäivätreffit sujuivat oikein hyvin.”
“Palvelu oli erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa. Tuntui, että työyhteisössä oli hyvä ja lämmin henki.”
“Ravintola oli viihtyisä, ja tunnelma miellyttävä. Ruoka oli hyvää, mutta ei mitenkään erityistä.”
“Kaikki toimi moitteettomasti! Ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka!”
“Lounas oli ihan maittava, salaatit ihan ok.”