Vappu Kuopiossa

Kuohuvaa ja herkuttelua Kuopion Vapussa! Majoitu mukavasti Original Sokos Hotel Puijonsarvessa.

Simaa ja serpentiiniä. Kuohuvaa ja katkarapuja. Munkkeja ja mustekalaa. Herkuttelua ja hemmottelua: niistä on  Vappu Kuopiossa tehty! Nauti iloisesta illasta Puikkarin yössä, poikkea vaikka Kuopion kaupunginteatterilla Vappu Goes Ultra Bra - konserttiin ja herkuttele Frans & Sophien Brunssia tai Ehtan aitoja makuja.

Varaathan paikkasi ravintoloidemme herkkupöytiin jo NYT sillä meidän keittiön herkut ovat mualiman maukkaimmat!

 

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Vapun majoitustarjous alkaen 75€/1hh//vrk, 85€/2hh/vrk

Hinnat voimassa ajalla 29.4.-01.05.2018.

Tarjous koskee uusia nettivarauksia. Tarjoushintaisia huoneita vain rajoitettu määrä - ole noppee tai jiät ulos ja iliman!


Hinta si­säl­täen:

Vapun vinkkinä: Yllätä Ystäväsi tai Rakkaimpasi ja tilaa jo ennakkoon huoneeseen kuohuvaa. Netin kautta kuohuvat ja muut yllätykset löydät Lisäpalvelut- valikon alta.

Näin va­raat osoit­tees­ta www.​sokoshotels.​fi:
Täytä va­rauk­seen tar­vit­ta­vat tie­dot. Käytä varauskoodina BWAPPU. Saat nä­ky­viin saa­ta­vil­la ole­vat hin­nat. Va­raus­vah­vis­tuk­sen saat säh­kö­pos­tii­si. Hinta on al­kaen-hinta vapaa-ajan mat­kus­tuk­seen ja on voi­mas­sa saa­ta­vuu­den mu­kaan. 

Tie­dus­te­lut:

Sokos Ho­tels Myyn­ti­pal­ve­lu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20 tai suo­raan ho­tel­lis­ta, puh. 010 7629500. (pu­he­lu­hin­nat 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)

alk. 42,50 EUR/hlö/vrk/2 hh AO tunnus RGB