Rakkautta, Vaahteranmäen Eemeli, Suutarin tyttären pihalla, teatteri, Lappeenrannan kaupunginteatteri, ryhmät, ryhmämatkat, Original Sokos Hotel Lappee, Lappeenranta

Teatteripaketit ryhmille Sokos Hotel Lappeessa

Lappeenrannan Kaupunginteatteri esittää mieleenpainuvia näytöksiä. Majoitu Original Sokos Hotel Lappeessa - sekä teatteri että hotelli ovat saman katon alla.

Hotellimme soveltuu erinomaisesti ryhmille matkakohteeksi, sillä sijaitsemme kauppakeskus IsoKristiinassa ja teatteriin pääsee suoraan sisätilojen kautta! Osasta uusia huoneita näkee teatterin lämpiöön. Ruokailut järjestyvät Trattoria Casassa tai Rakuuna Banquetissa. Pyydä tarjousta myös teatterimenusta.
 

Ryhmäkoko min. 10 henkilöä

Original Sokos Hotel Lappee, Lappeenranta

Alk. 80 €/ vrk/ hlö/ 2 hh

Hintaan sisältyy:

  • majoitus kahden hengen huoneessa
  • aamiainen
  • asiakassaunan ja uima-altaan käyttö
  • kuntosali
  • teatterilippu valittuun näytökseen

Tiedustelut ja varaukset: sales.lappee@sok.fi

Ohjelmistossa syyskaudella 2018:

Rakkautta
22.9. - 20.12.2018

Maria Jotunin teksteihin pohjaava Rakkautta käsittelee nimensä mukaisesti rakkautta eri muodoissaan. Miten se näyttäytyy arjessa tekoina, vanhemmuudessa, parisuhteessa tai miten se Jotunin terävän huumorintajun tuntien vaikuttaa poissaolollaan?

 

Suutarin tyttären pihalla
8.9. - 20.12.2018

Suutarin tyttären pihalla on sanoittajalegenda Reino Helismaan vuonna 1954 kirjoittama hupaisa kansannäytelmä. Näytelmässä on lähes kolmekymmentä laulua tai musiikkinumeroa, jotka ovat toisen legendan, Toivo Kärjen säveltämiä.

... kevätkaudella 2019:

Hirvimetsä
22.2. - 10.5.2019

Elli Salon kirjoittama Hirvimetsä on nykyajan erätarina, koomisen ja traagisen rajamaastoissa taivaltava näytelmä, jossa kaikuvat menneiden ja tulevien eränkävijöiden äänet. Se pohtii sukupolvien kohtaamista, ekologisia arvoja, suhdettamme elämän kokonaisuuteen.

Hirvimetsä on rehevä ylistyslaulu salojen uljaalle sarvipäälle, ja metsälle, joka on meitä isompi. Esitys on myös kunnianosoitus uroshirvelle, johon ohjaaja Riko Saatsi rysäytti autollaan Kurussa, pari syksyä sitten.

Näytelmän pohjalta tehty kuunnelma voitti Sokeain kuunnelmapalkinnon vuonna 2016.

 

Runar ja Kyllikki - laulu kielletyistä iloista
6.3. - 10.5.2019

Runar ja Kyllikki - laulu kielletyistä iloista pohjautuu kahteen Suomea 1950-luvulla järkyttäneeseen tapaukseen: Kyllikki Saaren murhaan vuodelta 1953 ja Tulilahden kaksoissurmaan vuodelta 1959. Se kertoo fiktiivisen tarinan Kyllikin ja hänen surmaajansa elämästä kyläläisten silmätikkuina.

Esitys ehdottaa maailmaa, jossa on vähemmän kieltoja ja enemmän rehellisyyttä. Se ehdottaa anteeksiantoa ja kaikkien ottamista mukaan porukkaan. Se häivyttää häpeän taakat ja virittää laulun elämän kunniaksi. 

 

Tutustu lisää teatterin kotisivuilla

Tervetuloa porukalla teatterimatkalle Lappeeseen!

Tiedustelut ja varaukset: puh. 010 762 1000 ma - pe klo 8.30 - 16 / sales.lappee@sok.fi
Puhelun hinta 010-alkuisiin numeroihin 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min

 

  


 

alk. 80 EUR/hlö/vrk/2 hh:ssa AO tunnus RGB