Rakkautta, Vaahteranmäen Eemeli, Suutarin tyttären pihalla, teatteri, Lappeenrannan kaupunginteatteri, ryhmät, ryhmämatkat, Original Sokos Hotel Lappee, Lappeenranta

Teatteripaketit ryhmille Sokos Hotel Lappeessa

Lappeenrannan Kaupunginteatteri esittää mieleenpainuvia näytöksiä syyskaudella 2018. Majoitu Original Sokos Hotel Lappeessa - sekä teatteri että hotelli ovat saman katon alla.

Hotellimme soveltuu erinomaisesti ryhmille matkakohteeksi, sillä sijaitsemme kauppakeskus IsoKristiinassa ja teatteriin pääsee suoraan sisätilojen kautta! Osasta uusia huoneita näkee teatterin lämpiöön. Ruokailut järjestyvät Trattoria Casassa tai Rakuuna Banquetissa. Pyydä tarjousta myös teatterimenusta.
 

Ryhmäkoko min. 10 henkilöä

Original Sokos Hotel Lappee, Lappeenranta

Alk. 80 €/ vrk/ hlö/ 2 hh

Hintaan sisältyy:

  • majoitus kahden hengen huoneessa
  • aamiainen
  • asiakassaunan ja uima-altaan käyttö
  • kuntosali
  • teatterilippu valittuun näytökseen

Tiedustelut ja varaukset: sales.lappee@sok.fi

Ohjelmistossa syyskaudella 2018:

Rakkautta
22.9. - 20.12.2018

Maria Jotunin teksteihin pohjaava Rakkautta käsittelee nimensä mukaisesti rakkautta eri muodoissaan. Miten se näyttäytyy arjessa tekoina, vanhemmuudessa, parisuhteessa tai miten se Jotunin terävän huumorintajun tuntien vaikuttaa poissaolollaan?

 

Suutarin tyttären pihalla
8.9. - 20.12.2018

Suutarin tyttären pihalla on sanoittajalegenda Reino Helismaan vuonna 1954 kirjoittama hupaisa kansannäytelmä. Näytelmässä on lähes kolmekymmentä laulua tai musiikkinumeroa, jotka ovat toisen legendan, Toivo Kärjen säveltämiä.

 

Vaahteramäen Eemeli
1. - 19.12.2018

Iki-ihana Vaahteramäen Eemeli saapuu ilostuttamaan kaupunginteatteriin joulukuussa! Kukapa meistä ei rakastaisi tuota vallatonta metkuilijaa, joka hyvää tarkoittaessaan joutuu kerta toisensa jälkeen verstashuoneeseen puu-ukkoja veistelemään.

Hiirenloukku
22.9. - 17.11.
Agatha Christien Hiirenloukku on rikosnäytelmien klassikko! Se on koko maailmassa pisimpään yhtäjaksoisesti esitetty näytelmä, jota on esitetty Lontoossa jo vuodesta 1952 lähtien.

 

Tutustu lisää teatterin kotisivuilla

Tervetuloa porukalla teatterimatkalle Lappeeseen!

Tiedustelut ja varaukset: puh. 010 762 1000 ma - pe klo 8.30 - 16 / sales.lappee@sok.fi
Puhelun hinta 010-alkuisiin numeroihin 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min

 

  


 

alk. 80 EUR/hlö/vrk/2 hh:ssa AO tunnus RGB