Avioliittosimulaattori, Savonlinnan teatteri, Original Sokos Hotel Seurahuone, Savonlinna

Savonlinnan Teatterissa Avioliittosimulaattori

Savonlinnan Teatterin hyvänmielen rakkaustarina. Avioliittosimulaattori ja teatterivieraiden hotellihuoneet edullisesti Original Sokos Hotel Seurahuoneelta.

Savonlinnan Teatterin näyttämöllä nähdään hyvänmielen draamakomedia Avioliittosimulaattori, missä pohjoiskarjalainen Aino ja varsinaisuomalainen Jussi raskastuvat  toisiinsa ensisilmäyksellä. He päättävät heti testata alkavan suhteen laadun ja keston. Niinpä Aino muuttaa vain päivän tuntemisen perusteella Jussin sukutilalle Lounas-Suomeen kuukauden koeajalle. Siellä itäsuomalaista moottoriturpaa vastassa on miehen jurottava suku, remonttia huutava talo ja murre, mistä ei saa mitään tolkkua. Hyvin pian Ainolle käy ilmi, että Liperin ja Mynämäen henkinen etäisyys on vielä huomattavasti pidempi kuin paikkakuntien maantieteellinen välimatka. Joskus kuukausi on pitkä aika.

Avioliittosimulaattori on hulvaton, mutta sydämellinen draamakomedia sitoutumisesta ja sopeutumisesta, kieli- ja kulttuurieroista ja menneeseen takertumisesta. Ja ennen kaikke se on tarina siitä sauurimmasta; rakkaudesta.

 

Lippuvaraukset ja lisätietoja Savonlinnan Teatterista: http://savonlinnanteatteri.fi/

Original Sokos Hotel Seurahuone, Savonlinna

Majoitustarjous teatterivieraille

Alkaen 84 €/vrk/2 hh


Hinta sisältää:

  • majoituksen
  • aamiaisen
  • asiakassaunan                


Näin varaat netistä:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Varauskoodi: BTEATTERI18. Valitse haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Lisätiedot:
Osuuskauppa Suur-Savo Myyntipalvelu, puh. 029 123 9600, sales.suur-savo@sok.fi
Puhelun hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia.

84 EUR/vrk/2 hh AO tunnus RGB