Tule Tallinnaan shoppailemaan!

S-card omistajille Tallinnan Kaubamajan alennus -10 %

S-cardin omistajat saavat 10 % alennuksen 1.–18.8.2019 koulutarvikkeiden, lastenvaatteiden ja -jalkineiden normaalihintaisista tuotteista.

Kaikki tarpeelliset koulutarvikkeet löytyvät 1. elokuuta alkaen Kaubamajan lastenosastolta ja Viru-keskuksen aulasta. Tarjolla on muodikkaita reppuja ja muita koulutarvikkeita, joista useat yllättävät älykkäillä ratkaisuillaan. Jokaisen tytön ja pojan toive on aloittaa kouluvuosi tyylikkäissä vaatteissa ja mukavilla kengillä. Kaubamajan lastenosasto tarjoaa lapsille maailmankuulujen tuotemerkkien vaatteita, kuten Tommy Hilfiger, Esprit, s.Oliver jne. Jalkineista ovat edustettuina mm. Geox, Ecco, Nike ja Viking.

S-cardin omistajat saavat 10 % alennuksen 1.–18.8.2019 koulutarvikkeiden, lastenvaatteiden ja -jalkineiden normaalihintaisista tuotteista. Alennuksen saamiseksi pyydä kuponki hotellin vastaanotosta.

Kaubamaja on avoinna ma-su klo 9–21.

Tule Tallinnaan shoppailemaan!

Lisätietoja: Sokos Hotels Tallinnan myyntiedustus, puh. +372 680 9300, ma–pe klo 8:00–18:00 tai sähköpostitse viru.reservation@sok.fi, estoria.reservation@sok.fi