pikkujoulut, frans & michelle, show & dinner, ohjelmaa, menu, buffa, vaakuna, mikkeli,

Pikkujoulut Frans & Michellessä

Frans & Michelle tarjoaa upeat puitteen kaiken kokoisille pikkujouluille!

PIKKUJOULUBUFFA

Tarjolla 29.11.-14.12. pe-la klo 18-21 (poikkeuksena itsenäisyyspäivä pe 6.12, jolloin pikkujoulubuffaa ei ole tarjolla),
muulloin ennakkotilauksesta (20-120 hlöä)
 
Vihersalaattia ja vinegretteä
Metsäsienisalaattia
Maalaisperunasalaattia
Savulohisalaattia
Rosollia ja punajuurikermaa
Täytettyjä kananmunia
Sillikaviaaria
Graavilohta ja Dijon-smetanaa
Jokirapucocktailia
Keitinperunaa
Hapanjuurileipää ja levitteet
Kalkkunaa ja mustaherukkaa
Joulukinkkua
 
Karjalanpaistia
Punajuurigratiinia
Paahdettuja juureksia
 
Karpalopannacottaa
Suklaa brownie
Juustolajitelma ja piparkakkuja
Kahvia ja Teetä
 
34 € / 38 €

 

SHOW & DINNER

Hinta sisältää pikkujoulubuffan sekä ohjelman
 

KIMMO BLOM (A tribute to Robbie Williams) 13.12. SHOW & DINNER 34 €/38 €

Kimmo Blom on pitkän musiikki- ja teatteriuransa lisäksi tuttu myös tv:stä (UMK, Idols, The Voice of Finland). Kotimaisen rockin monitaituri Kimmo Blom säestävän yhtyeensä kanssa lupaa huippushown, jossa kuullaan Robbie Williamsin kaikki suurimmat hitit. Tässä showssa on kaikki: tyyli, liikkeet, ääni ja tietenkin maestron ego. Eli: "Let me entertain you!"

 

SIKAHAUSKAA-KLUBI 30.11. ja 5.12. SHOW & DINNER 45 €/ 52€

Sikahauska saapuu MIkkeliin! Sikahauska on Lappeenrantalaisen Panu Kärrin perustama stand up -klubi joka juhlii syksyllä 15-vuotisjuhliaan. Sikahauska on viihdyttänyt väkeä aina Leviltä Hankoon ja vähän siitä välistäkin. Lavalla ovat käyneet sekä kotimaiset että kansainväliset komiikan suurmestarit. Nyt on aika tuoda tätä hykerryttävää herkkua Mikkeliin pikkujoulujen piristeeksi!

Sikahauskan pikkujoulumenu Frans&Michellen herkullisen aterian kylkiäisenä: Menun alkuruoka toimii Lappeenrannan Sikahauskan perustaja, Panu Kärri. Kärrin huumori on rennon letkeää ja reunoiltaan pehmeää. Eniten kyytiä saa herran oma elämä ja kokemukset mitä lähelle osuu. Pääruokana tarjoillaan Mikko Vaismaa ainutlaatuisen puhdasta ja aina raikasta komiikkaa, jolle viimeisen silauksen antaa käsittämätön improvisaation taito. Toisena pääruokana Tommi Mujusen huumoria, joka sisältää poikamaista virnettä, mahdottoman nopeita käännöksiä ja täyden paletin elämänmakuisia hahmoja!

Jatkot; Bar'n'Night Vaakuna, Päämaja tai Wilhelm. Katso pikkujoulukauden esiintyjäillat tästä

Varaukset myyntipalvelusta puh. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi sekä raflaamo.fi

Pikkujouluyö @Original Sokos Hotel Vaakuna Alkaen 79 € / huone kahdelle / vrk S-etukortilla Hintaan sisältyy hotellin saunavuoro sekä aamiainen. Varaukset: www.sokoshotels.fi varauskoodilla BPIKKUJOULU19 Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti.

Tässä ravintolassa