Papa Albertin uusi keväinen ruokalista

Papa Albertin uuden ruokalistan herkuissa näkyy, tuoksuu ja maistuu kevät.

Keittiömestarimme Lasse on jälleen pistänyt parastaan ja suunnitellut kevään ruokalistaan ihania keväisiä makuja. Sesongin herkkua, eli parsaa löytyy muun muassa alkuruokana sellaisenaan ihanien lisukkeiden kanssa sekä risotosta ja pastasta.

Punavuoren parhaiksi kehutuissa pitsoissa luotamme selkeisiin makuihin ja ihanan rapeaan pohjaan. Listalle on jätetty ikiklassikot Diavola ja Prosciutto ja niiden kaverina keväisiä makuja kylmäsavulohesta grillattuun artisokkaan.

Pääruoista henkilökuntamme suosittelee paahdettua siikaa, parsarisottoa, kevätkasviksia ja beurre blanc -kastiketta. Luonnollisesti myös suosituin annoksemme, Papa´s Burger, ansaitsee vahvan suosituksen.

Jälkiruoaksi suosittelemme suklaakakkua suolaisen kinuskijäätelön kera ja listamme uutuutta crème brûléeta lakritsilla maustettuna.

Lämpimästi tervetuloa maistelemaan ihania keväisiä makuja!

Tässä ravintolassa